Un accesoriu ”flexibil” de la Manfrotto

Primul lucru la care ne gandim atunci cand vrem sa amenajam un studio foto sunt luminile. Urmeaza apoi stativele de mari dimensiuni care suporta aceste lumini. Insa lucrul efectiv ne arata importanta micilor accesorii. In aceasta categorie sunt cuprinse o serie de brate si cleme care impreuna formeaza suporturi pentru blitz-uri de mici dimensiuni, blende, sofboxuri mici sau chiar aparate foto.

Un asemenea kit extrem de util in orice studio foto este cel de la Manfrotto format din brat flexibil, menghina si o clema de prindere. Este recomandat pentru fotografierea produselor, iar fotografii pasionati de fotografia macro il pot de asemenea folosi cu succes.

Acest accesoriu se poate prinde de masa foto, de un birou sau de un alt suport din studio. Poate fi folosit pentru montarea unei blende mici sau a unui cutter pentru a lumina produsul sau scoate umbrele acolo unde nu trebuie sa apara.

Kirul este format din trei produse individuale si anume: bratul flexibil  Manfrotto 237HD, menghina Manfrotto 035 si clema de prindere Manfrotto 175.

Bratul flexibil  Manfrotto 237HD poate fi folosit la foarte multe aplicatii in studioul foto, principalul sau avantaj fiind versatilitatea, putand fi pozitionat asa cum aveti nevoie, iar compatibilitatea cu restul produselor Manfrotto ii maresc posibilitatile de utilizare. Are diametru de 13 mm.

Menghina de prindere Manfrotto 035 este de asemenea un accesoriu cu multiple utilizari intr-un studio. Ea poate fi prinsa de usa, birou, stalpi de sustinere sau orice alt suport care poate fi baza pentru amplasarea unei lumini sau blende.

Clema de prindere Manfrotto 175 permite prinderea unei blende sau a unui alt accesoriu din studio care sa permita modelarea luminii in timpul sesiuni foto.

Toate produsele din kit sunt facute in Italia si au o garante de 3 ani.