Despre Manfrotto

Imagine More……love, peace, happiness, beautiful places…imagine more!
Manfrotto – supporting exceptional images for everyone from amateurs to hobbyists to professionals to specialists to experts. Imagine more impact. Imagine more drama. Imagine more emotion. Imagine More.

 

 

Manfrotto: Imagine More from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto este poate cel mai cunoscut brand de accesorii foto din lume. Cu o istorie ce depaseste deja 44 de ani, Manfrotto a experimentat si a dezvoltat continuu produse aducandu-le la rang de excelenta.
Avand filiale proprii in toate tarile strategice (UK, Germania, Italia, Franta, China, Japonia, Hong Kong, USA) si parteneri distribuitori independenti in alte 65 de tari, Manfrotto se bucura de o recunoastere mondiala binemeritata. Acest lucru se datoreaza si excelentei produselor recunoscute pentru calitatea si eficienta lor.Acum, dupa  40 de ani de existenta si dupa multe premii TIPA si recent RedDot primite pentru cele mai inovatoare accesorii foto, premiul cel mai mare este recunoasterea la nivel international a brand-ului in randul fotografilor pasionati si profesionisti.
Garantia si loialitatea pentru calitate conteaza cel mai mult iar Manfrotto a inteles acest lucru. De aceea, tot ceea ce inseamna Manfrotto inseamna garantia calitatii, profesionalism, ani de dezvoltare tehnologica si in ultima vreme, deoarece climatul economic si-a spus cuvantul la nivel mondial, inseamna si preturi accesibile tuturor categoriilor de utilizatori.
Acesta este si motivul pentru care in ultimii doi ani, tot mai multi fotografi pasionati din Romania au intrat in comunitatea Manfrotto, alaturi de fotografii profesionisti si pe care ii salutam cu bucurie si asteptam si alti pasionati sa li se alature.
Fii alaturi de Manfrotto sa sustinem impreuna excelenta!

 

Reprezentant Manfrotto in Romania :
Simus Trading S.R.L

Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6,sector 5 – Bucuresti
Tel : (004) 021.411.65.30
Tel: (004) 031.401.91.31
Mobil: (004) 0724.585.203
Fax: (004) 021.411.65.88

E-mail: office@simus.ro

E-mail: contact@manfrottoromania.ro

www.simus.ro

Numele si logotipul Manfrotto apartin Lino Manfrotto + co. Spa iar utilizarea de catre terti pe teritoriul Romaniei se face doar cu acordul Simus Trading prin acordul de licenta detinut pentru Romania.
Informatiile continute in acest site apartin Simus Trading si orice preluare se va face cu acordul detinatorului dreptului de autor si cu mentiunea sursei.

Acest site nu este destinat vanzarilor. EL are drept scop informarea clientilor despre produsele Manfrotto, politica de garantie a produselor Manfrotto in Romania precum si alte informatii legate de acest brand. Pentru vanzari, va rugam sa contactati Magazinele Partenere Autorizate.

www.manfrotto.com
© 2010 VitecGroup Italia Spa — Manfrotto is a registered trademark of Lino Manfrotto + co. Spa

Manfrotto ™
A Vitec Group brand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.