Manfrotto lanseaza Spring Clamp cu patina

Manfrotto lanseaza Spring Clamp cu patina

 

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor si a oferi cat mai multa flexibilitate in sustinerea accesoriiilor, Manfrotto lanseaza 175F-2 Spring Clamp cu patina.

 

Acest sistem de clema de la Manfrotto dotat cu cap bila si patina cold-shoe este poate unul dintre cele mai versatile accesorii de prindere util in nenumarate situatii.

Avand o prindere solida, acest sistem poate fi util acolo unde stuatia o cere,  oferind posibilitati de prindere pentru cele mai diverse accesorii, de la lumini, microfoane sau intrebuintari de uz casnic.

Clema 175F-2 Manfrotto Cold Shoe Spring Clamp este o clema usoara versatila care permite utilizatorului sa pozitioneze in siguranta accesoriile cheie in locatii in afara camerei, care nu ar fi intotdeauna posibila folosind o solutie traditionala de suport, cum ar fi un suport de iluminat.
Clema dispune de o serie de puncte de fixare utile, permitând utilizatorului sa ataseze accesorii esentiale usoare, cum ar fi un flashgun Speedlite, un panou LED mic sau un microfon audio.


Cantarind doar 350g, clema incorporeaza un mecanism de arc extrem de puternic, care asigura o aderenta stransa pe o gama de suprafete sau obiecte diferite, având o sarcina utila de pâna la 2 kg.
Clestii de prindere se extind pentru a se potrivi cu un diametru maxim de 40 mm, permitandu-i sa se ataseze cu usurinta la un stalp, un raft, spatarul unui scaun sau chiar ramura copacului pentru a numi doar cateva dintre numeroasele posibilitati.
Partea interioara a clestilor cu arc prezinta o serie de stifturi durabile din cauciuc dur care ofera o aderenta suplimentara, deosebit de utila pe suprafete de forma neregulata.

 

Fixat pe clema este un cap de bile central Manfrotto fiabil, cu mai multe pozitii, cu deplasare completa si inclinare.
Odata ce clema este atasata la suprafata aleasa, un singur buton de blocare pe capul cu bila permite utilizatorului sa pozitioneze cu precizie accesoriul la unghiul corect si cu o simpla rasucire sa il blocheze ferm in pozitie.
Deasupra capului cu bile se afla mecanismul foarte apreciat de montare pe patina de la Manfrotto.
Aceasta montura unica permite utilizatorului sa fixeze cu usurinta si in siguranta accesoriul ales de capul mingii.
Pur si simplu desurubati inelul pentru a deschide pantoful, glisati in accesoriu, apoi strângeti inelul pentru a-l fixa ferm pe capul bila.

 

in plus fata de capul cu bila, clema are, de asemenea, o priza de 5/8 ”(16mm) si un stift de 5/8” (16mm) cu filet de 3/8 ”, oferind optiunea de a atasa un accesoriu suplimentar sau pentru clema la sa fie atasat la un suport usor sau la un brat de sustinere.

Aceasta clema extrem de versatila capteaza cu siguranta imaginatia creatorilor de imagini de astazi.
Factorul sau de forma compact, timpul de configurare foarte rapid si designul inteligent faciliteaza ca niciodata plasarea accesoriilor esentiale intr-o gama de locatii in afara camerei, indiferent daca este ridicat, la nivelul solului, ascuns in afara vederii sau in spatii restrânse, deschizându-se o serie intreaga de oportunitati creative.

Un accesoriu esential care ar trebui sa faca parte din orice geanta de kit pentru imagini.

Specificatii tehnice:

 

  • Greutate: 0.35 kg
  • Sustine: 2 kg
  • Atasament: 3/8″ tip mama, 5/8″ (16mm) filt, 5/8″ (16mm) spigot
  • Lungime: 15.6 cm
  • Diametru Max.: 40 mm
  • Diametru minim: 5 mm
  • Material: Aluminium, Otel