Mircea Savu: fotograful care experimenteaza, in gluma spune “FIAT LUX”

Unul dintre fotografii experimentati din Romania care abordeaza fotografia de produs, Mircea prefera in general sa lase portofoliul sau, sa vorbeasca despre el.

Modul cum se joaca cu lumina precum si compozitiile utilizate, aduc viata in fotografiile realizate de el.

Mircea a fost totodata si printre primii fotografi din Romania, care a utilizat accesoriile Manfrotto de studio, accesorii despre care marturiseste el, il ‘‘ajuta extraordinar de mult in fotografia de produs”,  domeniu despre care vorbeste intotdeauna cu pasiune.

Fotografia de produs necesita multe cunostinte de tehnica fotografica, de iluminare precum si multa  indemanare si imaginatie.

Fiind lector invitat atat la Fotogenica 2009 cat si la diferite workshop-uri de fotografie de produs, Mircea a uimit cursantii cu tehnicile utilizate in realizarea fotografiilor de produs si a incercat sa redea publicului cate ceva din experienta lui de mai bine de 20 de ani de lucru pentru agentii de publicitate din Romania.

Mircea sustine constant cursuri de fotografie de produs, in ultimul timp fiind atras in mod special de fotografia culinara.

Va invitam sa-l descoperiti pe Mircea Savu.

Mai multe detalii despre Mircea Savu gasiti pe site-ul personal: www.mirceasavu.ro

Dreptul de autor al fotografiilor postate sunt proprietatea exclusiva a fotografului sub numele caruia s-au publicat fotografiile/articolul. Fotograful declara in mod implicit prin inscrierea imaginilor in acest proiect, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiilor. Fotografiile publicate sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare.  Acest articol face parte din proiectul Prietenii Manfrotto…