NATURA IN FOTOGRAFIE – curs foto cu Dan Dinu la Brasov

In acest inceput de primavara, venim cu o noua provocare pentru toti pasionatii de natura si fotografie, ce a luat nastere la insistentele voastre. Dupa fiecare curs de initiere in fotografie de la Brasov, era cineva care ne intreba: si acum noi ce facem in fiecare zi de luni si marti? Ei bine dragi prieteni ne tinem de promisiune si va invitam la un nou curs de fotografie despre cum sa fotografiati in natura.

Am pus foarte multa pasiune in acest curs asa ca serile de luni si marti putem sa le petrecem din nou impreuna in timp ce descoperim ce aparat de fotografiat este util pentru a fotografia in natura, ce obiective si accesorii, cum sa vedem cele mai bune compozitii, cum sa alegem lumina potrivita si orele de fotografiere, cum sa ne abordam subiectul, cum sa intelegem si sa interpretam un peisaj, cum sa facem primii pasi in fotografia wildlife, cum sa abordam subiectele pentru macrofotografie sau cum sa ne pierdem in abstractul texturilor si al detaliilor.

Noul curs este mult mai interactiv, cu foarte multe studii de caz si cu o colectie de imagini imbunatatita cu ajutorul proiectului Romania Salbatica dar si a expeditiei din Islanda. Te asteptam alaturi de noi pentru o experienta noua si plina de voie buna, asa cum te-am obisnuit deja.

Cursul incepe in 19 martie la Brasov, de la ora 18, si va avea si o varianta online in cel mai scurt timp.

Pentru cei care vor sa faca primii pasi alaturi de noi in fotografie, avem deschisa o sesiune a cursului online INITIERE IN FOTOGRAFIE, ce va incepe in 21 martie.

Mai multe informatii gasiti pe www.photolife.ro