Prietenii Manfrotto

Pasiunea pentru fotografie ne uneste pe toti. Cu totii vrem sa surprindem cele mai frumoase momente din viata noastra fie ca sunt peisaje superbe captate din varf de munte unde doar pasarile si indraznetii ajung, fie ca sunt zambetele copiilor nostri, portretul iubitei sau petale de trandafir pline de roua diminetii, cu totii vrem sa impartasim senzatiile pe care le traim, sub o forma sau alta. Noi am ales fotografia ca mijloc de expresie a frumosului pe care il descoperim in jurul nostru si dorim sa-l imparatasim si altora.
De aceea, aceasta categorie este dedicata tuturor prietenilor Manfrotto care doresc sa ne incante simturile si sa ne impartaseasca cate putin din experienta lor vizuala.
Nu suntem critici de arta si de aceea, ne vom rezuma doar la a savura cu bucurie fiecare imagine publicata, fara sa o judecam.
Fiecare fotografie este o poveste si trebuie tratata ca atare. Haideti alaturi de noi sa-i cunoastem pe prietenii Manfrotto si pasiunea lor pentru fotografie!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicarea informatiilor din aceasta categorie se face doar cu acordul fotografilor care doresc sa faca parte din acest proiect. Dreptul de autor al fotografiilor postate sunt proprietatea exclusiva a fotografilor sub numele carora s-au publicat fotografiile/articolul. Fotograful declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in acest proiect, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei.
Totodata, ne rezervam dreptul de a alege fotografii, fotografiile si informatiile primite spre publicare. Pentru detalii despre proiect,va rugam sa ne contactati.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.