Concursul foto “Amintirile iernii” si-a desemnat castigatorul!

Asa cum stiti, ClubulFoto.com si Photosetup au lansat, pe 15 Februarie, concursul de fotografie cu tema “Amintirile iernii”. Concursul s-a desfasurat exclusiv on-line, iar in perioada 15 Februarie – 15 Martie s-au inscris peste 550 de participanti.

In 25 Martie 2011 a sosit momentul sa anuntam castigatorul marelui premiu, un trepied Manfrotto 785B Modo. Va invitam sa vedeti aici fotografia castigatoare, alaturi de cateva cuvinte despre jurizare si alte fotografii interesante din concurs.

Felicitari castigatorului si va asteptam la concursurile viitoare organizate pe ClubulFoto.com! Va invitam sa va pregatiti deja cea mai buna fotografie care sa ilustreze tema “Semnele primaverii”! Pe 1 Aprilie vom da startul unui nou concurs foto! Detalii in zilele urmatoare!

Premiul:

Fotografia castigatoare a fost premiata cu un trepied Manfrotto 785B oferit de catre Photosetup!

Organizatori:

Revista on-line Clubul Foto si Photosetup. Fotografiile inscrise in concurs au fost jurizate de catre dl. Dan Dinu, fotograf profesionist.

Parteneri:

Fotografa.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, Banda Foto, CameraObscura.ro, LumeBuna.ro, Kanvas.ro si eFoto.ro

Despre Clubul Foto

ClubulFoto.com este o revista on-line de tehnica si aparatura fotografica. Clubul Foto isi propune sa va tina la curent cu ultimele noutati, evenimente, expozitii si echipamente din lumea foto-video. Va asteptam cu articole si recenzii despre camere foto profesionale sau pentru amatori, obiective, accesorii foto, interviuri si multe altele. www.clubulfoto.com