Manfrotto la cursurile de fotografie

Pentru a da posibilitatea viitorilor fotografi profesionisti sau celor pasionati, care doresc sa isi imbunatateasca tehnica fotografica, de a cunoaste in detalii noile serii de trepiede Manfrotto, echipa Photosetup a fost prezenta la cursul de fotografie al domnului Agarici.

Astfel cursantii au putut sa testeze si sa manevreze personal trepiedele Manfrotto concepute special pentru ei,  fiind incantati de noile modele si de faptul ca ofera o usurinta in utilizare.

In cadrul cursului au fost prezentate noile modele din seria 393 si 394 alaturi de modelele compacte din seria 360, trepiede create special pentru fotografii pasionati aflati la inceput de drum, si cele din seria 293 si 294 care vizeaza fotografii putin mai avansati.
Noile serii au fost apreciate pe de-o parte datorita manevrabilitatii usoare a trepiedelor, a stabilitatii, calitate si functionalitate dar mai ales si datorita pretului extrem de accesibil pentru fotografii pasionati si nu numai, datorita faptului ca preturile lor pleaca de la 48 € (fara Tva), ceea ce pentru calitatea oferita de brand-ul Manfrotto, reprezinta un lucru extrem de important. Practic, prin noile serii, Manfrotto ofera posibilitatea pasionatilor de fotografie sa  se situeze la acelasi nivel de calitate in ceea ce priveste accesoriile foto, cu fotografii profesionisti insa cu costuri de minime.