Gentile Manfrotto STILE – pentru fotografii cu stil

Dupa aproape jumatate de secol de activitate in domeniul accesoriilor foto, Manfrotto face un nou mare pas, lansand Manfrotto Bags, o noua linie de genţi si rucsacuri pentru echipamentul foto, care combina cu succes viata cotidiana cu era digitala in care cu totii traim.

Incredibila revolutie digitala a secolului 21 a pus la indemana tuturor un aparat foto, laptop, tablete media sau multe alte asemenea gadgeturi, care ne tin uniti de realitatea virtuala. Vrem sa impartasim cu prietenii de pe internet, cat mai repede, ceea ce vedem si traim in activitatile noastre zilnice, asa ca avem aproape mereu aparatul foto cu noi. Stim ca are nevoie de protectie, dar in acelasi timp noi vrem  sa fim sic si la moda, sa ne pastram stilul personal. Daca pana acum faceam mici concesii – fie in protectia oferita echipamentului, fie la stil, acum, prin noua colectie Stile de la Manfrotto Bags, reusim sa le avem pe amandoua fara nici un fel de compromis.

Manfrotto a ales sa imbine experienta de peste 40 de ani in fotografie a companiei cu renumitul talent al designerilor italieni, pentru a crea o linia de genti si rucsacuri Stile, dupa cuvantul italian stil. Acestea au devenit deja un accesoriu vestimentar iubit de cei care il poarta, integrandu-se perfect in viata de oras si oferind protectia necesara echipamentului personal.

Colectia Stile ofera o gama larga de modele:  rucsacurile Veloce, in doua marimi, sling-urile Agile cu 3 marimi, gentile messenger Unica cu 2 marimi, gentile de umar Bella in 3 dimensiuni, holsterele Solo tot in 3 versiuni de marime si pouche-rele Nano in 7 marimi.

In zilele care urmeaza o sa prezentam fiecare model, prin urmare va invitam sa ne urmariti.

Manfrotto Bags Agile VII Sling Bag Black from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Bags Bella V Shoulder Bag Black from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Bags Veloce VII Backpack Black from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Bags Unica V Messenger Bag Black from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Bags Solo II Holster Bag Black from Manfrotto on Vimeo.