In STILul Manfrotto: Rucsacul Veloce

Daca ieri prezentam in linii mari colectie Stile de la Manfrotto Bags, azi, tot in linii mari, o sa vorbim despre rucsacul Veloce.

Primul lucru care se remarca in momentul deschiderii acestui rucsac este faptul ca a fost gandit sa gazduiasca intregul echipament foto, fiind inclus aici, pe langa aparat si obiective si un compartiment special pentru trepied. In acest fel, rucsacul pastreaza look-ul de rucsac de oras, respectandu-ne stilul si pastrand discretia in ceea ce priveste valoarea echipamentelor pe care le avem cu noi, oferind o protectie in plus, cea impotriva hotilor.

In plus, modalitatea de deschidere a rucsacului, care se face printr-un capac inchis cu un fermoar aflat in partea dinspre spate, ofera o protectie mai mare impotriva furturilor, un alt avantaj pentru stilul de viata urban pentru care a fost gandit . Capacul superior are in plus pe langa fermoar, o clama metalica de inchidere.

Desigur ca, atunci cand este nevoie, trepiedul poate fi prins si in afara rucsacului, printr-un set de curele  speciale, livrate cu rucsacul, iar spatiul din interior poate fi folosit pentru alte destinatii. De asemenea in interior poate fi amplasat si un laptop de 17”, intr-un compartiment special, care permite scoaterea lui foarte rapida, pentru trecerea prin punctele de control.

In ceea ce priveste echipamentul foto, in versiunea cea mai mare a rucsacului, in acesta se pot depozita un aparat cu un obiectiv de pana la 200mm atasat, care poate fi accesat cu usurinta prin deschiderea din partea superioara a rucsacului, fara a fi nevoie de deschiderea intregului rucsac. In plus mai pot fi depozitate 3 sau 4 obiective suplimentare, blitz si alte accesorii.

Un alt lucru prin care se remarca intreaga colectie Stile, nu doar rucsacurile Veloce, este greutatea extrem de redusa, ceea ce o face foarte apreciata in randul celor care trebuie sa stea cu rucsacul sau geanta pe umar timp de cateva ore in drumul catre si de la serviciu.


Manfrotto Bags Veloce VII Backpack Black from Manfrotto on Vimeo.