Manfrotto Lino Pro V castigator Red Dot Design Award 2011

Manfrotto, liderul in conceperea, producerea si distribuirea de echipamente si accesorii pentru industria foto si video, a castigat 7 premii la prestigioasa competitie internationala de design Red Dot Design Award 2011. Produsele castigatoare sunt parte a noii colectii Imagine More de la Manfrotto, juriul alegand cele 7 produse din cele aproape 4.500 de produse intrate in competitie din 60 de tari.

Rucsacul Manfrotto Lino Pro V este solutia suprema pentru cararea echipamentului foto, laptopului, trepiedului si accesoriilor foto. Permite organizarea si protejeaza un aparat foto profesional cu grip si un obiectiv 70-200 mm atasat, permitand depozitarea a inca 4 sau 6 lentile, in functie de dimensiuni, blitz, si un corp de rezerva. Accesoriile sunt tinute separat de o clapeta, iar laptopul are locul lui special intr-un compartiment care permite un acces rapid. Interiorul cu separatoare care pot fi pozitionate in functie de echipament permit organizarea eficienta a spatiului. Un ”guler” permite imbracarea obiectivului atasat, pentru a mari nivelul de protectie la transportul pe distante indelungate. Doua buzunare speciale permit depozitarea mini-trepiedelor Manfrotto Pocket.

Deschiderea din partea superioara permite accesul la camera fara a fi nevoie de deschiderea intregului a rucsac. Trepiedul poate fi atasat in partea exterioara cu ajutorul curelelor speciale, livrate odata cu rucsacul. Rucsacul este de asemenea livrat si cu husa de ploaie pentru vremea nefavorabila, materialul din care este realizat fiind tratat sa reziste la stropiri accidentale si umiditate.

 Manfrotto Lino Pro V este disponibil la magazinele de profil din Romania.