Manfrotto Poket-12 LED light castigator Red Dot Design Award 2011

Manfrotto, liderul in conceperea, producerea si distribuirea de echipamente si accesorii pentru industria foto si video, a castigat 7 premii la prestigioasa competitie internationala de design Red Dot Design Award 2011. Produsele castigatoare sunt parte a noii colectii Imagine More de la Manfrotto, juriul alegand cele 7 produse din cele aproape 4.500 de produse intrate in competitie din 60 de tari.

Noua gama de lumini a fost conceputa pentru noile camere SRL cu functie video, luand in considerare nevoile tuturor acestor tipuri de aparate, de la cele mai simple si compacte, pentru care exista seria Pocket, pana la cele profesionale, care au dedicate luminile Maxima sau Aura.

Pocket-12led light

The Pocket este cel mai mic panou din serie, foarte usor si compact, pastrand insa LED-uri de inalta calitate si temperatura de culoare de 6000°K, lumina solara.  A fost conceput pentru aparatele 4/3”, SRL compacte hibride, dar in special pentru aparatele compacte cu functie de filmare. Pocket include un atasament pentru flash in partea inferioara si un brat pentru a putea fi montat pe camerele fara patina pentru blitz.

Produsul va putea fi gasit in curand in magazinele de profil din Romania.


Manfrotto LED Lights from Manfrotto on Vimeo.