Mini trepiedul Manfrotto MP3-D01 castigator al Red Dot Design Award 2011

Manfrotto, liderul in conceperea, producerea si distribuirea de echipamente si accesorii pentru industria foto si video, a castigat 7 premii la prestigioasa competitie internationala de design Red Dot Design Award 2011. Produsele castigatoare sunt parte a noii colectii Imagine More de la Manfrotto, juriul alegand cele 7 produse din cele aproape 4.500 de produse intrate in competitie din 60 de tari.

Manfrotto a creat un suport de aparat foto foarte compact, foarte stabil si extrem de mic in dimensiuni: Manfrotto MP3-D01. Comparativ in dimensiuni cu o placuta de trepied, chair mai subtire, extrem de manevrabil, putand fi deschis si pozitionat din doar doua miscari, el putand fi purtat in permanenta pe aparat si folosit oricand.

Este recomandat pentru camere bridge fiind util in multe situatii in care avem nevoie sa facem fotografii cu timpi lungi sau auto-portret, dar nu avem la indemana un trepied profesional. Avantajul utilizarii acestui minitrepied este posibilitatea pozitionarii in diferite unghiuri, facilitand fotografierea.

In acelasi timp, aceasta versatilitate ne ajuta atunci cand planul pe care dorim sa asezam aparatul este unul inclinat sau pe portiuni care nu sunt foarte netede, avand totodata aparatul foto in siguranta.

Minitrepiedul Manfrotto MP3-D01 se prinde de aparat prin insurubare (asemanator unei placute de trepied), iar cand nu este folosit se pliaza fara sa ingreuneze utilizarea aparatului sau purtarea lui in geanta.

Chiar si cu Minitrepiedul atasat si pliat, puteti folosi in siguranta aparatul pe un trepied foto profesional.

Minitrepiedul Manfrotto MP3-D01 este disponibil la magazinele de profil din Romania.