Noua vedeta Manfrotto MK294A3-D3RC2

A devenit repede unul dintre cele mai cunoscute kituri de trepiede foto. Kitul MK294A3-D3RC2 de la Manfrotto imbina picioarele noii serii 290 cu binecunoscutul cap 804RC2, cel mai performant si mai utilizat cap cu maner. Faptul ca ofera tilt vertical si lateral si panoramare 360 0, plus controlul separat pentru fiecare pozitie si bula de nivel, alaturi de placuta de prindere pe aparat ”qick release” a facut lucrul cu capul cu maner 804RC2 foarte usor si sigur, dar si manevrabil.

Picioarele sunt usor de manevrat si ofera doua unghiuri de pozitionare, ele desfacandu-se rapid datorita clapetei rapide. Forta de strangere a clapetei este ajustabila si se face cu ajutorul unui imbus inclus in dotarea trepiedului. Pentru a oferi un confort maxim fotografilor, doua dintre picioarele trepiedului sunt imbracate cu mansoane pentru a proteja mainile utilizatorului. Coloana centrala este detasabila putand fi pozitionata cu capul in jos, pozitie utila pentru fotografii macro.

Kit-ul complet poate sustine cu usurinta un DSLR cu un obiectiv zoom de pana la 300mm, oferind stabilitate maxima, fara vibratii la focale lungi.
Finisajele, materialele utilizate in constructia lui precum si indelunga experienta  pe care o are Manfrotto, fac din acest kit un produs dorit de toti fotografii care se opresc la obiective zoom 300mm, iar pretul recomandat pentru acest kit, il face cel mai competitiv in clasa sa, fiind in jur 130 Euro + TVA/kit.