Trepiedul familiei tale: Manfrotto 7322CY

Pentru majoritatea fotografiilor pasionati de calatorie, alegerea unui trepied implica, pe langa caracteristicile de stabilitate si durabilitate in timp, si aspectul greutatii acestuia. Tocmai de aceea cei mai multi isi indreapta atentia catre trepiedele de carbon, care ofera acea greutate redusa pe care ei si-o doresc.

Manfrotto ofera, in acest segment al trepiedelor de carbon, modelul Manfrotto 7322CY din seria My Tripod Family, o gama de trepiede foto cu cap inclus. Acest model este destinat camerelor foto DSLR entry/middle level cu obiectiv 200-300mm. Confectionat din carbon a fost conceput pentru a oferii stabilitate si usurinta in utilizare, fiind astfel ideal pentru vacanta sau pentru orice calatorie in care greutatea este un aspect important.

Pentru acest model, Manfrotto a ales capul bila 484RC2, un model cunoscut ca fiind foarte versatil. Capul este dotat cu un sistem de placuta quick release cu sistem secundar de siguranta.

Dimensiunile compacte, date de cele 4 sectiuni, il fac usor de depozitat in orice rucsac sau geanta, ceea ce usureaza transportul lui.