Vine septembrie, incepe scoala!

INCEPE SCOALA DE FOTOGRAFIE

Stim cu totii cat de scurta a fost aceasta vacanta, ca de altfel toate vacantele, insa daca vreti o prelungire, va asteptam alaturi de Photolife si Dan Dinu la un alt fel de inceput de scoala.

Cursurile sunt ferite de profesori exigenti, de note mici si de materii complicate. Lectiile nu contin teme dificile si va vor umple timpul liber cu fotografie.

Photolife va ofera doua cursuri de Initiere in Fotografie, unul ce incepe in 05 septembrie 2011 in Brasov si care va incerca sa va umple dupa-amiezile de luni si marti cu pasiune, asta pentru a incepe mereu saptamana cu dreptul.

Celalalt curs se desfasoara online, incepe in 07 septembrie 2011 si il puteti urma indiferent de locatie, de tara si de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Photolife va promite o atmosfera degajata, relaxata dar in acelasi timp si foarte multe informatii utile care sa va ajute la conturarea pasiunii pentru fotografie. Dupa curs, lucrurile precum diafragma, obturatorul si expunerea nu vor mai fi o corvoada, iar lectiile despre compozitie si lumina, va vor deschide noi orizonturi si va vor demonstra ca fotografia nu consta doar in tehnica.

Toate detaliile despre noile sesiuni de curs le gasiti pe www.photolife.ro. Va invitam sa fit alaturi de Photolife si de cei mai buni parteneri din domeniu si sa va descoperiti pasiunea pentru fotografie.