Fotografii si amintiri frumoase alaturi de Manfrotto Bella

Intr-o lume in care fenomenul retelelor sociale a schimbat legaturile dintre oameni si modul in care acestia relationeaza, nici fotografia nu a scapat neatinsa. Daca regulile si principiile ei au ramas aceleasi, fotografia nu mai este apanajul profesionistilor, ci a devenit modul prin care fiecare om impartaseste cu familia si prietenii experientele traite in fiecare zi.

Devenit un simplu instrument de comunicare, aparatul foto, fie el compact sau DSLR enty level, este un obiect care ne insoteste zi de zi, pe care dorim sa il avem in permanenta cu noi, pentru a fi siguri ca nu ratam nici un moment important.
Intr-o perioada in care oferta pe piata accesoriilor devine tot mai mare, la o geanta foto destinata unui fotograf entuziast, care nu are mai mult de un DSLR  cu un obiectiv pana la 70-200mm atasat sau similar si accesorii, stilul primeaza in alegerea gentii.

De aceea multi dintre noi cautam un stil care ni se potriveste.

Manfrotto, care a fost mereu atent la nevoile fotografilor, profesionisti dar si pasionati, a colaborat cu designerii italieni, renumiti pentru stilul si talentul lor, pentru a crea o colectie de genti care sa ofere protectie echipamentului media si, in acelasi timp, sa pastreze un stil casual, potrivit vietii cotidiene in marile orase. A fost realizat astfel un echilibru intre protectie si eleganta, intre necesitatea de a avea lucrurile personale si dorinta de a pastra si aparatul foto intr-un stil care ni se potriveste.
Iata de ce geanta Bella din colectia Stile de la Manfrotto este o geanta destinata celor care vor iasa dintr-un tipar clasic. In functie de culoarea preferata, geanta este disponibila in trei culori: alb, negru si o culoare special creata pentru Manfrotto, un amestec de bej cu gri si kaki numita bungee cord.
Materialul este impermeabil si de o foarte buna calitate. Pentru cei mereu atenti la detalii, finisajele arata de asemenea grija cu care Manfrotto isi rasfata in permanenta utilizatorii. Catarama metalica si un strop de rosu discret, dispus in anumite locuri, aduce putina culoare cat sa nu deranjeze si atat cat sa aminteasca de faptul ca Manfrotto isi pune amprenta asupra calitatii in tot ceea ce face.
Interiorul modular ne ajuta sa ne aranjam aparatul foto si accesoriile asa cum ne este la indemana.
In functie de lucrurile personale in geanta incape un aparat foto cu un obiectiv pana la 70-200mm sau similar atasat, accesorii suplimentare sau blitz.

Pentru accesorii foto, atunci cand aveti nevoie de ele, precum cabluri, incarcatoare, baterii sau carduri de memorie, a fost creat un buzunar frontal. Deoarece este inchis cu fermoar, aceste lucruri sunt in depozitate in siguranta si nu ocupa din spatiul din compartimentul principal al gentii. Acest buzunar poate fi folosit si pentru pastrarea actelor sau a altor lucruri utilizate mai des, nefiind necesara deschiderea compartimentului principal al gentii de fiecare data.
Pentru cei care au aparte de mici dimensiuni si care folosesc mini-trepiedul Manfrotto Pocket a fost creat un locas special pentru acesta, localizat in buzunarul exterior, tot pentru a fi mai usor de accesat.

Un mare avantaj il ofera capacul care este inchis cu fermoar, ceea ce ofera protectie atat impotriva mediului exterior cat si impotriva ”hotilor de buzunare”. Inchiderea cu catarama este utila atunci cand se doreste rapiditate.
Aceasta catarama de metal este specifica intregii serii de genti si rucsacuri create de Manfrotto, o dovada a atentiei deosebite pe care designerii italieni au acordat-o stilului.

Daca la un rucsac foto profesional caracteristicile urmarite sunt mai complexe, la genul acesta de geanta foto  pentru un DSLR cu obiectiv de kit si cateva accesorii marunte, probabil doar stilul personal conteaza.

Asadar, alege ce ti se potriveste!
Stile Bags from Manfrotto on Vimeo.

Manfrotto Bags Bella V Shoulder Bag Black from Manfrotto on Vimeo.