Un suport inovator: Manfrotto Dado

Adaptorul universal care evidentiaza creativitatea Dvs!

Dado este un adaptor sferic universal care leaga orice fel de dispozitiv de la aparate foto, monitoare de camere, lumini de studio si pana la diverse suporturi. Creati propriul Dvs set-up profesional in modul cel mai intuitiv.

Dado este o solutie mica, versatila si robusta, care ofera un punct de racordare pentru mai multe lumini, camere foto si accesorii printr-un singur nod. Se potriveste perfect nevoilor atat a cameramanilor si fotografilor, dar si a pasionatilor care doresc sa simplifice echipamentul lor de calatorie cat mai mult posibil, fara a renunta la stabilitatea si rezistenta acestora.

Kit-ul Dado este format dintr-un adaptor sferic cu 18 gauri filetate 3/8, tip mama, 3 tuburi cu atasament 3/8 (tip mama) si 5/8 (tip tata) si 3 suruburi filetate

Este compatibil cu toate ehipamentele de iluminat de top din gama Manfrotto (de exemplu: 035, 026 şi stativele tip „babylight”).

Caracteristici: atasamente multiple, adaptor sferic cu 18 gauri filetate, 3 tuburi cu atasament 3/8 (tip mama) si 5/8 (tip tata) si 3 suruburi filetate.

Beneficii: simplitate, Flexibilitate in controlul pozitionarii si al frecarii, robustete si compatibilitate cu toate produsele Manfrotto.

Manfrotto Dado – Video Demo from Manfrotto on Vimeo.