Avenger CrossPole sau cum montezi o lumina “in aer”

CrossPole este un produs complet nou ca si concept, cu aplicatii largi in productia de film, studiouri TV sau productie video.

Ideea conceperii acestui produs s-a nascut o data cu nevoia de a filma in Venetia unde din cauza canalelor de apa care strabat orasul in lung si in lat, nu s-au putut monta luminile in mod normal. Lipsa unui punct de sprijin pe multe dintre strazile orasului precum podea sau plafon a generat idei stralucite.

Rezultatul a fost CROSSPOLE – o bara telescopica capabila sa suporte in extensie maxima (6 m) o greutate recomandata de 75kg., fara a perfora peretii.

Kitul Avenger CrossPole X400KIT este compus din: expander, static plate, double locking collar, n.3 tubes diam. 45mm, n.3 tubes diam. 50mm si geanta multifunctionala.

CrossPole este un produs complet nou ca si concept, cu aplicatii largi in productia de film, studiouri TV sau productie video.

Sistemul este perfect pentru situatii in care nu se poate folosi podeaua din cauza configuratiei ‘set-up’-ului, sau luminile trebuie fixate in usa sau fereastra sauin situatiile unde nu se poate folosi podeaua sau tavanul pentru ca acestea nu exista.

Combinatia de tuburi telescopice face din CROSSPOLE un produs destul de flexibil in alegerea distantei , el putant fi folosit de la 0.8m la 6.0m. In orice configuratie de la 0.8m la 6m capacitatea maxima pe care o suporta este de 75kg.

Toate componentele sunt facute din aluminiu si din otel special.

Crosspole se fixeaza prin torsiunea la maxim a barilor telescopice din perete in perete fara deteriorarea peretilor, tocmai de aceea nu este nevoie de perforarea peretilor.

Crosspole in kit sau separat, sunt disponibile la Photosetup si Studiopro.

Elel pot fi utilizate atat in tudiourile foto pentru suspedarea luminilor cat si in productia de film sau video.