CALIMANI :: un nou episod Romania Salbatica

Manfrotto este in continuare alaturi de fotograful Dan Dinu in calatoria sa prin tara pentru realizarea fotografiilor din cadrul Proiectului Romania Salbatica. Dupa aproape un an de calatorie prin tara, aceasta toamna se anunta una incarcata in evenimente dedicate proiectului, un bun motiv pentru a fi in continuare altaturi de noi si de Dan Dinu. Pentru moment insa va impartasim fotografiile realizate de Dan in Parcul National Calimani.

„Dupa o pauza relativ scurta, proiectul Romania Salbatica revine cu un nou episod, desfasurat de aceasta data in Parcul National Calimani. Vremea destul de capricioasa de la inceputul primaverii nu ne-a lasat sa ne bucuram de caldura, intreaga tura desfasurandu-se in conditii de iarna. Muntii Calimani sunt niste munti mai salbatici, in care turistii nu se ingramadesc, mai ales cand vine vorba de creasta. Poate cea mai cunoscuta si vizitata zona fiind Rezervatia 12 Apostoli, unde coloanele de lava cimentata formeaza niste sanctuare naturale ce duc cu mintea la altarele de rugaciune ale strabunilor. Dincolo de aceste legende insa, Muntii Calimani au o istorie impresionanta, fiind unul dintre cele mai reprezentative lanturi vulcanice de la noi din tara. Va invit sa descoperiti o mica parte din frumusetea acestor locuri pe www.dandinu.net

Odata cu aceasta toamna, se va lansa si prima expozitie de fotografie dedicata acestui proiect si site-ul oficial Romania Salbatica, asa ca stati alaturi de noi pentru mai multe informatii.

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.”