Jumatate de an dedicat fotografiei: Bassano Fotografia 2011

Bassano Fotografia este o calatorie a imaginatiei care exploateaza realitatea, introspectia si creativitatea unor fotografi importanti precum Douglas Kirkland, Harry De Zitter, Marc De Tollenaere, Enzo Dalla Pellegrina, Sofie Knijff,Massimo Siragusa, Bassiano Zonta, alaturi de pasiunea altor persoane devotate fotografiei.

Evenimentul se doreste un loc unde sa se uneasca spiritul de creatie al artistilor apartinand fotografiei cu pasiunea pentru culoare si imagine pentru a transmite emotii prin operele prezentate.

Prezentarea realitatii din mai multe puncte de vedere si adaptarea acestei prezentari la atmosfera fiecarei situatii in parte pentru a putea reda cat mai bine povestea fiecarei fotografii a fost ceea ce si-a dorit Manfrotto School of Xcellence. Acest proiect cultural a fost planificat cu mare dedicatie si atentie pentru a putea oferi cat mai multe satisfactii si motive de bucurie tuturor celor care iubesc fotografia.

Manfrotto School of Xcellence asteapta fotografii de la 17 septembrie si pana in 6 ianuarie 2012 la o serie de expozitie, workshopuri, seminarii sustinute de fotografi cu renume international, care impreuna vor transforma Bassano Del Grappa in centrul fotografiei si imaginatiei.
Detalii suplimentare:
http://manfrottoschoolofxcellence.com/bassano-fotografia-2011/

Manfrotto sustine excelenta !