Manfrotto la IBC 2011

In perioada 9-13 septembrie, Manfrotto va fi prezent, ca in fiecare an, la targul international IBC, in Olanda, la Amsterdam, acesta fiind cea mai importanta manifestare in domeniul Video & Broadcasting.

La standul Manfrotto veti putea vedea si testa in mod special noutatile in domeniul  video: noile capete video de  Manfrotto, luminile LED, sarpele Manfrotto, seria noua de telecomenzi dedicate camerelor video si multe alte produse care fac parte din portofoliul Manfrotto video.

Vizitatorii pot gasi standul Manfrotto in zona: Stand Number: 11.F50, Amsterdam RAI; Europaplein 22

Intrarea este libera daca utilizati codul de client Manfrotto: 3520. Inregistrati-va pe www.ibc.org/registration, introduceti codul mentionat si utilizati datele urmatoare pentru a obtine permisul de intrare libera la IBC.

– Company Name: Manfrotto
– Customer Ticket Code: 3520
– Stand Number: 11.F50

IBC este unul dintre cele mai importante manifestari dedicate profesionistilor implicati in crearea, managementul si distribuirea produselor si serviciilor media si entertainment. Expozitiile si conferintele din cadrul evenimentului aduna cele mai importante noutati din broadcasting, televiziune mobila, IPTV, semnal digital si R&D, elemente esentiale in intelegerea directiei in care se indreapta aceasta industrie si a viitorului ei.

La IBC2011 vor fi prezenti peste 1.300 de expozanti si peste 45.000 de vizitatori din 140 de tari, care vor participa la conferinte, prezentari si testari de produse, training-uri si la festivitatea de acordare a celebrelor premii IBC Awards.

Detalii suplimentare gasiti aici.

Vom reveni cu un follow-up al evenimentului.