Telecomanda Manfrotto pentru camere video Canon si Sony

Deosebit de precise si versatile, telecomenzile profesionale de la Manfrotto au o compatibilitatea foarte buna intre ele si camerele video si realizeaza zoom-ul si focusul cu miscari line, iar potrivirea lor cu un numar foarte mare de modele de camere le face foarte populare.
Continuand seria de inovatii in domeniul accesoriilor video, prin aceste telecomenzi Manfrotto extins si reinnoit gama de produse destinate industriei video. Noua familie de telecomenzi sunt ergonomice, au caracteristici si sunt compatibile cu toate aplicatiile camerelor de filmare. Telecomenzile Manfrotto aduce cele mai importante comenzi video la indemana cameramanilor. Colectia de telecomenzi include doua versiuni, Pan-Bar si Clamp.
Versiunea Pan-Bar include o larga varietate de modele, care pot fi montate direct pe bara de control a capului de trepied. Aceste modele se adapteaza perfect cu capetele fluide de la Manfrotto. Principalul lor avantaj este faptul ca permite cameramanului sa opereze direct comenzile camerei video cu o singura mana. In plus, prin operarea la distanta a miscarilor camerei si a zoomului sau focusului, sunt reduse vibratiile camerei date de atingerea acesteia de catre operator, asa cum se intampla an cazul filmarilor fara telecomanda.
Versiunea de telecomenzi clamp-on ofera avantajul de a fi foarte compacte, ele putand fi atasate pe orice sistem, tuburi, fig rig, manare si alte sisteme.
Colectia de telecomenzi este compatibila cu camerele video Sony, Canon si Panasonic si obiectivele Canon, Fujinon fiind completate de accesorii precum huse de ploaie, cabluri adaptoare si extensii.
Versiunea Manfrotto MVR901ECLA
Modelele de telecomanda clamp au fost in intregime regandite, acum venind cu o serie de forme ergonomice si functionalitati noi. Astfel aceste telecomenzi se potrivesc cu capetele video de la Manfrotto, iar comenzile sunt perfect compatibile cu camere video de la Sony si Canon.
Modelul de telecomanda Manfrotto MVR901ECLA pentru camere are urmatoarele caracteristici:
– clama de prindere Quick-lock cu miez din otel
– finisari anti-alunecare
– tastatura din policarbonat rezistenta la zgarieturi, praf si uzura
– buton cu unghi mare de rotire (+-50°) si Zoom/Focus in mai multe trepte de viteze
– ajutarea directa a vitezei maxime de zoom, pentru modelele de camere dotate cu aceasta functie
– lungime cablu: 1,4 m
– temperaturi max/min.: 60ºC / – 10ºC
– greutate: 90 gr
– dimensiune clema prindere: bara rotunda: 12 mm – 23 mm
Functii:
– prindere rapida pe maneta de panoramare
– comenzile “Fast zoom” si “Max speed” permit montarea rapida
– operatiuni controlate: rec/stop, zoom in, zoom aut, pan /lanc, power on / off.