Atelier de Fotografie la Palat! Tehnici Esentiale de Fotografiere – Lector Dinu Lazar!


TheHobby te invita la Atelierul Tehnici Esentiale de Fotografiere ce va avea loc incepand cu data de 3 Noiembrie in Bucuresti, in Sala CONSIERGO din Palatul Cesianu Racovita.

Beneficind de o locatie deosebita, in centrul istoric al Bucurestiului, si de prezenta unui lector recunoscut, cursul se adreseaza pasionatilor de fotografie ce doresc sa isi duca pasiunea la un alt nivel!
Fotografia este o pasiune extraordinara; daca aveti cum si cu cine sa parcurgeti cativa pasi esentiali, cu siguranta veti descoperi mult mai repede un drum propriu in imagine, si cu siguranta veti face fotografii mult mai bune
Dinu Lazar – Lector Curs Fotografie

STRUCTURA SI PERIOADA DE DESFASURARE
Durata cursului: 10 saptamani, 1 atelier de 2 ore/saptamana, in fiecare joi intre orele 18.00-20.00 si se desfasoara in incinta Palatului Cesianu Racovita,  Str. C.A. Rosetti nr.5, aflat in imediata apropiere a Ateneului Roman. Detalii: http://thehobby.ro/lang/ro/cursuri/fotografie/

CONDITII DE INSCRIERE
Grupele sunt realizate dupa cele mai noi standarde pedagogice si nu vor depasi 15 persoane. Pentru inscriere va rugam sa trimiteti email la office@thehobby.ro  cu toate datele de contact sau să rezervati telefonic la 0722141399.

PRETUL CURSULUI
Cursul cuprinde 10 ateliere, taxa de inscriere fiind de 1.100 de lei.