INITIERE IN FOTOGRAFIE – un nou curs foto cu Dan Dinu

Photolife implineste anul acesta 5 ani de la sustinerea primului curs foto la Brasov, sustinut de Dan Dinu. In tot acest timp nu numai voi ati fost cei care ati invatat fotografie ci si noi, asa ca va propunem in acest inceput de an un curs nou nout, mai dinamic, mai interactiv, cu mai multe imagini spectaculoase si studii de caz mai amanuntite. Deasemenea am adunat pentru voi cei mai buni parteneri din domeniu, atat pentru sustinerea cursului, cat si pentru a beneficia de preturi mai bune la echipamente si servicii foto.

“In toti acesti cinci ani, am invatat alaturi de cursantii mei”, ne spune Dan Dinu “oricant de bun trainer ai fi, daca nu inveti ceva de la cei pe care ii inveti te vei plafona la un moment dat. Intotdeauna mi-a placut sa zic ca voi spune tot ce stiu, celor care vin la curs si uneori nu numai lor, pentru ca numai astfel voi fi si eu nevoit sa merg mereu mai departe. Sa evoluez. Aproape in fiecare an am adus imbunatatiri cursului pe care il sustinem, insa in acest an am venit cu o versiune complet noua. Este a doua schimbare majora a cursului pe care o facem in toti acesti ani si probabil ca si cei care deja au facut cursul, il vor gasi pe cel de acum complet schimbat.”

Majoritatea cursantilor nostrii ne-au spus ca la finalul cursului au inceput sa vada altfel fotografia, sa inteleaga dincolo de aspectele tehnice de care ne cramponam cu totii. “Cursul mi-a placut foarte mult. Foarte bine structurat. Incepi usur-usor, si apoi deodata iti dai seama ca ai aflat o multime de lucruri noi, pentru ca la final sa ma uit deja cu alti ochi la o fotografie” ne spune Eugen Neagu.
Inainte de toate la Photolife incercam sa dezvoltam pasiune, si asta pentru ca noi punem foarte multa pasiune in tot ceea ce facem. Aici suntem cu totii prieteni iar la final parca nu iti mai vine sa pleci din sala de curs, intotdeauna ultima sedinta este cea mai lunga. “Despre cursul de fotografie pot spune doar ca a fost prea scurt. Dan Dinu este un trainer care se implica foarte mult in ceea ce face, cred ca de aici si interesul si bucuria pe care le-am observat la fiecare dintre colegii mei. Daca vreti sa redescoperiti lumea fotografiei si pe voi insiva, puteti incerca sa o faceti prin intermediul acestui curs” ne marturiseste Anca Purcarin.

Va asteptam sa va descoperiti pasiunea pentru fotografie alaturi de Dan Dinu si de alti pasionati asemeni voua, la noul curs de Initiere in Fotografie, ce va incepe la Brasov din 16 ianuarie. Din 18 ianuarie incepe si cursul online, daca nu aveti cum sa ajungeti la Brasov, sau timpul nu va permite sa fiti prezenti la sedintele saptamanale. Structura acestui curs este una foarte practica si va permite sa il urmati de oriunde ati fi, indiferent de locatie, fus orar sau program.

In curand va asteptam si la o alta lansare, un curs special dedicat fotografiei de natura, care va fi lansat undeva in primavara. Deasemenea vin si workshop-uri noi si deosebite, asa ca stati pe aproape si in acest nou an.

Calendar
16 ianuarie – Initiere in Fotografie – curs la Brasov (varianta noua)
18 ianuarie – Initiere in Fotografie – curs online

Mai multe informatii despre cursuri si workshop-uri gasiti pe www.photolife.ro sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).
Va asteptam.