Manfrotto lanseaza noul trepied video MVT502AM

Manfrotto a lansat noul trepied video MVT502AM cu picioare duble, din aluminiu, creat special pentru operatorii care au nevoie de un produs inovativ si un suport cu o greutate redusa pentru camera video.
Noul model Manfrotto MVT502AM va inlocui trepiedul mai vechi, 547B.

 Mai compact si mai usor de transportat

Manfrotto MVT502AM este un trepied video in doua trepte, cu 3 sectiuni telescopice si cu picioare duble, ceea ce il face extrem de compact atunci cand este strans.
Putand suporta greutati de pana la 15 kg, este ideal pentru ultimele modele de camerele video, HDSLR sau camere usoare cu accesorii precum lumini exterioare, monitoare sau microfoane.

Rigiditate mare

Profilul inovativ, in forma de elipsa al picioarelor duble din aluminiu, care au colierele si mecanismul de blocare remodelat, ofera noului MVT502AM un nivel excelent de rigiditate si stabilitate.

Performante si confort exceptionale

Noul „first stage spreader” creste usurinta in utilizare si ergonomia trepiedului. De asemenea, picioruse noi de cauciuc cu care este dotat trepiedul, cresc aderenta pe orice tip de suprafata pe care este folosit. In acelasi timp, o curea noua ofera confort si siguranta in timpul transportului.

Noul model MVT502AM are un cap semi-sfera de 75mm, fiind oferit si un adaptor de 60mm  pentru a permite trepiedului sa fie folosit cu o gama cat mai larga de capete video profesionale semi-sfere.

Este disponibil in Romania prin partenerii video.