WORKSHOP-uri FOTO cu Dan Dinu la TIMISOARA

In weekend-ul 24-25 martie 2012, Dan Dinu si Photolife fac echipa cu SinPRO si organizeaza doua workshop-uri interesante la Timisoara. Primul dintre ele, NATURA IN FOTOGRAFIE, este un training intensiv de o zi in care veti afla tot ce va intereseaza despre fotografia de natura, fie ca discutam de peisaj, wildlife sau macro. Veti invata care sunt echipamentele necesare pentru acest domeniu, indiferent ca vorbim despre obiective sau filtre, veti invata despre regulile de compozitie si despre lumina naturala, veti afla care sunt cele mai fotogenice momente ale zilei, dar si cum sa abordati diferite subiecte. Nu vor lipsi din discutiile noastre studiile de caz si raspunsurile la orice intrebari care va framanta. O parte importanta a acestui workshop este un feedback amanuntit pe portofoliul fiecarui participant.

Al doilea workshop este unul deja de succes EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR in Adobe Lightroom 4. La acest seminar veti invata bazele fotografiei digitale, veti invata despre formatul RAW si care sunt avantajele acestuia, veti invata cum sa va calibrati monitorul si cateva notiuni de baza despre colormanagement, veti invata cum se editeaza o fotografie si care sunt principalele secrete pentru a obtine imagini corect procesate, veti invata cum sa va stocati si cum sa va arhivati fotografiile pe termen lung, veti invata cum sa va indexati imaginile si cum sa le adaugati cuvinte cheie care sa va usureze cautarea ulteriora si veti vedea cum se lucreaza in Adobe Lightroom, program dedicat fotografilor. Acest workshop este unul practic in care sunteti invitati sa veniti cu un laptop pentru a putea experimenta odata cu trainerul.

Toate informatiile le gasiti pe http://photolife.ro/ro/detalii/workshop-uri iar inscrierea o puteti face pe http://www.foto-video.ro/eventNotifier.php