Esti INERT? IN CURAND TE PUNEM LA TREABA!

INERT – un festival organizat de catre studentii din Timisoara, la care Photosetup este partener media alaturi de Manfrotto Romania si Kata  si il recomanda tuturor studentilor pasionati de fotografie, muzica si arte frumoase.
OSUT te provoaca sa te implici! Participa la StudentFest 2012: INERT!

StudentFest este un proiect de anvergura, initiat de OSUT (Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara), care a reusit sa aduca in acelasi spatiu oameni din mai multe domenii de activitate: arhitectura, arte, dans, film, fotografie, IT, literatura, muzica, party, publicitate si teatru.

Studentii au sansa de a se intalni cu profesionisti din fiecare arie de activitate mai sus mentionata. Scopul principal al proiectului este de a crea un mediu propice dezvoltarii personale a tinerilor beneficiari si a unei platforme de educatie non-formala pentru 200 dintre acestia.

La fiecare dintre cele 11 sectiuni ale festivalului vor participa 20 de studenti, activitatile fiind programate astfel: 7 zile de workshopuri pentru cei 220 de tineri, participanti direct la festival, si 3 zile de expozitii si alte activitati deschise publicului.

StudetFest 2012 lanseaza tema INERT ca centru de interes pentru fiecare dintre sectiunile festivalului. Happening-uri, concerte, ateliere de lucru, expozitii si multe alte evenimente artistice si culturale vor impanzi intreaga Timisoara in primavara acestui an. Participarea la festival, atat pentru participanti, cat si pentru public, este gratuita.

Sectiunea de FOTOGRAFIE isi propune sa instruiasca tineri pasionati de fotografie si sa ii ajute sa descopere tainele acestei arte.

Ei vor participa timp de o saptamana la o serie de training-uri si workshop-uri de specialitate, instruiti de fotografi de renume, cunoscuti pe scena romaneasca.

Ei vor fi indrumati de catre Stelian Acea, Doru Oprisan, Bogdan Dinca, Alecu Grigore, Edward Aninaru si Andreea Retinschi. Accesul este liber, dar locurile sunt limitate; conditia esentiala pentru participarea la aceste activitati este posesia unui aparat foto DSLR.

Pentru participantii care vin din afara Municipiului Timisoara se asigura cazare si masa pe toata durata acestuia.

La finalul perioadei de training participantii vor avea ocazia sa demostreze cele invatate in cadrul unei expozitii foto axate pe tema festivalului, si anume “INERT”. Pe langa aceste activitati, sectiunea doreste sa implice de asemenea si publicul larg, in cadrul unor activitati deschise precum: un curs de Introducere in Fotografie, o expozitie Foto-Haiku si un FlashMob pe tema festivalului.

Te asteptam sa te inscrii! Pentru mai multe detalii: fotografie@studentfest.ro.

INSCRIERI: 19 martie – 15 aprilie.

Detalii festival: http://www.studentfest.ro/category/studentfest-2012/fotografie/