Manfrotto lanseaza panoul LED Maxima 840Hybrid

Maxima 840Hybrid este produsul de top al seriei de lumini LED. Este un panou cu 84 LED-uri de inalta calitate ce ofera atat functia de lumina continua cat si functie de blitz.

Temperatura de culoare emisa este de 6000K. Acest tip de lumina este unul evoluat si performant, destinat a fi montat pe un aparat V-DSRL.

Maxima are incorporat un acumulator lithium reincarcabil.

De asemenea, panoul LED este dotat cu un mic cap bila, care poate fi montat fie pe patina pentru blitz a aparatului, fie pe un trepied sau un suport de lumini cu filet 3/8.

Un led de control este plasat in spate pentru a lumina comenzile aparatul cand se lucreaza pe intuneric.

Panoul include si un set de filtre gel si de difuzie, pentru a schimba temperatura de culoare.


In plus, pot fi atasate mai multe panouri Manfrotto LED pentru a creste cantitatea de lumina, datorita sistemului DUO care ofera prinderea pe laterala a inca unui panou.

Maxima 840Hybrid incheie pentru moment suita de panouri LED dezvoltate de Manfrotto in ultimul an. Din seria LED mai fac parte panourile de 12, 24 si 36 de leduri, ultimul, 36 (cod ML360) fiind disponibil in doua verisuni, versiunea H 360 la fel ca si 840 H avand cap bila inclus, filtre si acumulator litium reincarcabil.

Panourile Led dezvoltate de Manfrotto completeaza gama accesoriilor destinate VDSLR si videografilor pasionati. Sunt realizate sub atenta supraveghere a departamentului de dezvoltare Manfrotto si de aceea, garantia calitatii este de necontestat.

Panoul este disponibil in Romania pentru vanzare. Pentru informatii despre disponibilitate si pret, va rugam sa ne contactati la contact@manfrottoromania.ro.