Noile capete video Manfrotto 502

 

Manfrotto a lansat o noua serie de capete video destinate videografilor profesionisti, fiind inspirate din linia de capete video profesionale, prezentand cateva caracteristici noi si interesante.

Profil mai larg si placa glisanta mai lunga

Noul cap Manfrotto 502 este construit in jurul tehnologiei patentate Bridging Technology, permitand o sectiune transversala mai lata si o placa glisanta mai lunga, ambele adaugand stabilitate si echilibru.

Doua modele pentru a raspunde nevoilor tuturor videografilor

Capul 502 este disponibil in doua modele, MVH502A are o baza semi-sfera de 75 mm, in timp ce MVH502AH are baza plata cu spigot de 3/8″. Ambele capete 502 sunt concepute sa suporte cele mai noi echipamente video digitale si HDSLR-uril cu obiective medii si lungi. Ambele capete pot suporta o greutate pana la 4 kg indiferent de aplicatia la care sunt folosite, de la cele sportive, le evenimente de familie, nunti sau filmari corporatiste.

Performante dinamice demne de invidiat

Performantele dinamice exceptionale ale acestor capete de la Manfrotto sunt garantate de tehnologia inovatoare si patentata de ”arhitectura tip pod”, dar si de profesionalismul echipei de ingineri Manfrotto.  Miscarile de PAN si TILT dispun de mecanisme bazate pe rulmenti cu bile, care asigura o inalta precizie chiar si pentru cele mai fine miscari. Sistemul de frectii fluide atat pe Pan cat si pe Tilt asigura utilizarea capului Manfrotto 502A/AH, cu diferite tipuri de camere.

Sistem de contra-balans

Sistemul de contra-balans, CounterBalance System (CBS), asigura realizarea rapida si usoara a setarii si ajustarilor fine ale capului pentru cele mai bune performante, indiferent de modul in care este distribuita greutatea camerei, facand astfel filmarea mult mai usor de controlat si pastrand echipamentul in siguranta.

Ergonomie mai buna

Noul buton de eliberare rapida (quick release button) a fost mutat pentru a putea fi accesat mai usor. Bara de panoramare poate fi montata fie pe partea dreapta fie pe cea stanga, in functie de preferintele operatorului.

Capetele sunt disponibile separat dar si configurate in kit cu trepiede video.

Produsele sunt deja disponibile in Roamania, spre vanzare, pretul lor fiind situat intre 181 € pentru cap, mergand pana la 678 €  pentru un kit complet, preturile fiind cu TVA inclus.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la contac@manfrottoromania.ro.

 

 

Manfrotto 509HD – Tutorial Video from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

 

Manfrotto Bridging Technology – Emotional Video from Manfrotto Imagine More on Vimeo.