Ce spun videografii despre kitul Manfrotto 546GBK, 501HDV

Kitul de trepied Manfrotto 546GBK si cap video fluid Manfrotto 501HDV, la care se adauga in aceasta promotie si o geanta si o lumina led, este unul dintre cele mai populare combinatii, atat in randul profesionistilor, cand si printre micii producatori de filme si documentare, asa cum veti putea citi in testimonialele diferitilor videgrafi care au lucrat cu el.

 

Prezentare

Kit-ul promotional este format din trepiedul Manfrotto 546GBK cu cap video fluid Manfrotto 501HDV, geanta de trepied Manfrotto MBAG90PN si lumina de camera led Manfrotto ML840H.

 

 

Trepiedul video profesional Manfrotto 546GBK este unul din aluminiu cu picioare duble si cu un atasament half bowl de 75 mm.

Tuburile din alumiu sunt foarte rezistente la tensiune, cu un sistem de pozitionare a picioarelor in doua trepte.

Picioarele pot fi fixate la orice inaltime cu un sistem rapid de blocare.

Piciorusele duble de tip spike sunt dotare standard.

Capul 501HDV este usor si compact, putand suporta echipamente de pana la 6 kg.

Acesta are o miscare si un control lin datorita sistemului fluid.

Este ideal pentru ultimele camere video usoare si camerele HDSLR alaturi de accesorii montate.

Geanta de trepied Manfrotto MBAG90PN este captusita cu un strat de burete pentru a proteja trepiedul de lovituri si pentru a facilita transportul.

 

 

 

Maxima 840Hybrid este produsul de top al seriei de lumini LED de la Manfrotto. Este un panou cu 84 LED-uri de inalta calitate ce ofera atat functia de lumina continua cat si functie de blitz. Maxima are incorporat un acumulator lithium reincarcabil. De asemenea, are un mic cap bila, care poate fi montat fie pe patina pentru blitz a aparatului, fie pe un trepied sau un suport de lumini cu filet 3/8. In plus, pot fi atasate mai multe panouri Manfrotto LED pentru a creste cantitatea de lumina, datorita sistemului DUO care ofera prinderea pe laterala a inca unui panou.

 

Testimoniale

Si daca aceste date nu va spun prea multe despre modul cum se comporta pe teren, urmatoarele testimoniale ale operatorilor care au folosit acest kit va pot fi de folos.

Pentru profesionistii care au trecut pe HDSLR, acesta este trepiedul ideal. Eu, de exemplu, folosesc un Canon EOS 7D cu un sistem dublu de sine complet cu follow focus si matte box, iar trepiedul si capul 501 ofera suport mai mult decat suficient.

In plus, pentru un trepied profesional, acesta este foarte usor de carat si de montat, dar si de ajustat pozitia si inaltimea picioarelor. Astfel poate fi folosit pe orice tip de teren, iar datorita faptului ca sprederele se pot scoate, trepiedul poate fi pozitionat foarte jos, pentru a obtine unghiuri de filmare deosebit de interesante.

Am cumparat acest kit pentru a inlocui trepiedul foto pe care il foloseam pana acum. Aveam nevoie de un trepied video pentru ca am inceput sa filmez cu DSLR-ul, iar trepiedul foto chiar nu reusea sa imi ofere miscarile line de panoramare si tilt de care aveam nevoie pentru filmari reusite. In acest domeniu acest kit este o combinatie perfecta care permite miscari fluide fara efort.

Geanta cu care este livrat impresioneaza prin calitate si are si un design foarte placut, fiind neagra si cu o dunga fina rosie de-a lungul fermoarului.

Sunt student in primul an la o scoala de film, unde avem mai multe kit-uri formate din trepiedul Manfrotto 546GBK cu cap video fluid Manfrotto 501HDV. Imi place la ele capacitatea de balansare a capului, care permite filmari line, si posibilitatea de a pozitiona trepiedul foarte foarte jos, pentru niste cadre deosebite.

Acum ma pregatesc sa realizez primul meu scurt-metraj, iar acest kit imi va fi de un real folos. Fata de trepiedele de amatori pe care le-am folosit, acest este un pic mai greu, dar nu ma deranjeaza, pentru ca este profesionist si imi ofera ceea ce kiturile de amatori nu reuseau, stabilitate si o filmare usoara.

Pentru mai multe detalii despre kitul promotional ne puteti contacta la contact@manfrottoromania.ro

NAB 2012 – Manfrotto LED Lighting from Landmine Media on Vimeo.