Cursuri foto noi cu Dan Dinu

De cinci ani incercam sa iti aducem mai aproape fotografia, de cinci ani suntem alaturi de tine si iti dam cele mai bune sfaturi, de cinci ani progresam impreuna si invatam impreuna. Photolife s-a nascut din pasiune pentru fotografie, iar acest lucru ne defineste. Incercam mereu sa tinem pasul cu cerintele voastre, iar cursurile pe care le sustinem sunt mereu imbunatatite in urma feedback-ului primit de la voi. Din acest motiv, in aceasta toamna, va prezentam o noua sesiune de cursuri, mai interactive, mai inedite, realizate dupa cerintele si sugestiile voastre. “Din cursurile pe care le sustinem la Photolife, nu invata numai cursantii, ci si noi, cei care le organizam. Fara o astfel de deschidere si fara a recunoaste acest lucru, nu exista progres. M-am obisnuit sa spun celor prezenti tot ce stiu, pentru ca astfel si eu, la randul meu, va trebui sa invat mai departe. Acesta este motivul pentru care fiecare curs sufera imbunatatiri dupa un anumit timp. Iar de data aceasta, am facut un urias salt in fata. O sa va convingeti singuri.”, ne spune Dan Dinu, cel care este mereu alaturi de voi atat la cursurile de la Brasov, cat si la cele online.

NATURA IN FOTOGRAFIE – curs la Brasov

Prima sesiune a acestui curs a avut loc in primavara si s-a bucurat de un real succes, mai ales pentru ca, in acest moment este singurul curs din tara dedicat exclusiv fotografiei de natura. Daca vrei sa inveti despre peisaj, despre animale, despre macro si bineinteles despre lumina, compozitie si alte trucuri interesante pe care le poti folosi in fotografia de natura, atunci nu trebuie sa faci decat sa te inscrii si sa cunosti si alti pasionati de acest subiect. “Intotdeauna am crezut ca fotografia are ceva aparte. Am vrut sa stiu mai mult decat citisem in diferite carti si pe diferite forumuri. Sa pot pune intrebari la obiect, la care sa-mi raspunda cineva care se pricepe. Dan chiar reuseste sa iti transmita o parte din cunostiintele si din experienta lui. Ceea ce face el, si face bine si de ceva timp, este sa-ti amplifice atractia aceea ce o ai pentru fotografie. Iti da senzatia ca totul e usor. Ca la un moment dat, poti sa faci si tu poze interesante si gandite”, ne spune Mihai Rotar, unul dintre cursantii nostrii, iar colega lui Raluca Mentel il completează: “Mi-a placut cursul, am invatat multe lucruri noi, a fost interactiv si-am intalnit oameni pasionati de fotografie. Ce mi-a placut cel mai mult au fost explicatiile si comentariile pe exemple practice. Acum, dupa toate lucrurile invatate, cand ma uit la poze sau cand fac poze am alte standarde, alte asteptari, alti ochi – ochi de fotograf incepator le zic eu.”

Cursul incepe in 10 septembrie si va puteti inscrie aici.

 

INITIERE IN FOTOGRAFIE – curs online

Odata cu aceasta sesiune, cursul nostru online capata o alta dimensiune, materialele sunt mult mai explicite, exemplele practice si studiile de caz sunt mult mai multe, iar grafica si modul de prezentare au fost complet schimbate. Chiar si cei care au participat la sesiunile trecute, vor gasi aceste imbunatatiri foarte importante, mai ales pentru ca au venit in urma feedback-ului primit de la ei. “Cursul mi-a placut foarte mult, desi eram sceptic la inceput si l-am ales doar pentru ca nu era prea scump, s-a dovedit a fi o experienta foarte placuta, din care cred eu ca am invatat multe lucruri utile. Poate cel mai important, am invatat sa-mi vad singur greselile, si datorita cursului, pot gasi solutii de cele mai multe ori. Desi nu stiam nimic despre fotografie, simt ca am invatat si simt ca am progresat destul de mult. Un lucru pe care as vrea sa-l evidentiez, mi-a placut foarte mult modul in care au fost alese imaginile exemplificatoare, pentru fiecare subiect in parte, imaginile din curs sunt foarte sugestive.”, ne spune Mihai Berbec, unul dintre cursantii sesiunii trecute. “As vrea sa va spun ca acest curs este exact ceea ce are nevoie un incepator in ale fotografiei. Saptamana de saptamna am asteptat cu nerabdare fiecare nou curs in care mi se dezvaluiau noi si noi  informatii. Si la final…. mi-am schimbat total felul de a privi fotografia. Sper ca de acum fotografiile mele sa capteze si sa exprime mult mai bine ceea ce am simtit eu cand le-am facut. Recomand acest curs tuturor celor care sunt indragostiti de fotografie.” afirmă Claudia Olar.

Cursul incepe in 12 septembrie si va puteti inscrie aici.