Manfrotto lanseaza KLYP- dedicat iPhone 4/4s

Manfrotto a fost mereu in stransa legatura cu lumea fotografiei, incercand in permanenta sa raspunda cerintelor fotografilor, chiar daca acest lucru a insemnat un pas intr-o directie inedita pentru producatorul italian.

Aceasta ar fi situatia accesoriilor pentru smartphone-uri, domeniu in care Manfrotto a sesizat tendinta de folosire a acestor dispozitive pentru realizarea de fotografii si filmari si nevoia de surse de lumina si minitrepiede pentru imbunatatirea calitatii acestor produse media.

Conceput special iPhone 4/4s, KLYP este o metoda stilata si functionala de atasare a unui minitrepied si a unei lumini, pentru a putea realiza fotografii expuse corect dar si filmari luminoase, oferind in acelasi timp o calitate mai buna apelurilor video.

KLYP este oferit in mai multe kituri: primul este format din carcasa cu doua adaptoare pentru atasarea trepiedului si a lumnii;  al doilea este format din carcasa cu panoul Manfrotto ML240 LED;  al treilea include carcasa cu lumina ML240 si minitrepiedul Manfrotto Pocket; ultimele doua kituri fiind formate din carcasa, cu posibilitatea inlocuirii panoului de 240 de LED-uri cu un model mai compact, si anume ML120 LED.

Carcasa KLYP, realizata din policarbonat captusit cu un material placut la atingere, poate fi folosita ca o husa pentru iPhone 4/4S, protejandu-l la exterior, in timp ce partea interioara previne zgarierea telefonului. Datorita constructiei in doua parti, se fixeaza strans in jurul aparatului, lasand toate comenzile usor de accesat.

Cand adaptoarele nu sunt atasate, KLYP ramane neteda, fara denivelari, datorita sistemului conceput si patentat de Manfrotto. Acelasi sistem permite ca accesoriile sa fie atasate in oricare din cele patru punte de prindere pe carcasa, pentru a putea alege modul cel mai potrivit de fotografiere sau filmare, portret sau landscape. De asemenea, lumina poate fi indreptata fie spre fata sau spatele telefonului, pentru a lumina ambele camere ale iPhone-ului, pentru aplicatiile video precum FaceTime, skype sau chat.

Dispozitivul va fi in scurt timp disponibil si in magaznele IT & C si foto din Romania, prin Simus Trading, reprezentant oficial in Romania.

Pentru detalii, ne puteti contacta la:
Tel: 0214116530
E-mail: office[at]simus.ro;  contact[at]manfrottoromania.ro

www.simus.ro

 

Manfrotto Klyp from Manfrotto Imagine More on Vimeo.