190XPRO, cel mai popular trepied Manfrotto

Trepiedul Manfrotto 190X PRO este unul dintre cele mai populare modele produse de italieni, ramanand preferatul fotografilor din intreaga lume. Acest lucru a fost posibil datorita caracteristicilor sale, precum, sistemul de pozitionare rapida a coloanei centrale pe orizontala, fara a fi scoasa total de pe trepied, inovatie care a dus la castigarea, in 2007, a premiului TIPA pentru cel mai bun accesoriu foto.

Manfrotto 190X PRO este usor de folosit, datorita imbunatatirii elementelor folosite cel mai des, precum sistemele de blocare si ajustare ale trepiedului, care fac utilizarea acestuia mult mai facila si mai placuta pentru fotograf, dar si mult mai precisa.

O caracteristica importanta a acestui model XPRO o reprezinta posibilitatea asezarii coloanei centrale pe orizontala dintr-o singura miscare, oferind rapiditate in actiunile fotografului. De fapt acest sistem denumit „quick column system” este si motivul obtinerii premiului TIPA 2007, o inovatie patentata „world wide” de catre Manfrotto, specifica trepiedelor de tip XPRO.

Un alt aspect care vine in ajutorul fotografului, sporindu-i gradul de confort in timpul fotografierii, sunt mansoanele care imbraca doua din picioarele trepiedului si care au rolul de a proteja mana fotografului in timpul fotografierii la temperaturi scazute.

In ceea ce priveste dimensiunile la care poate fi folosit, 190XPRO poate ajunge de la o extindere maxima de 146 cm cu coloana ridicata, la un minim de doar 8 cm de la sol cu coloana centrala in pozitie orizontala, ideal pentru macrofotografie. Ca si dimensiuni de transport, trepiedul 190XPRO este extrem de compact si usor de transportat, masurand strans un pic peste 50 de cm, in functie de numarul segmentelor picioarelor.

Trepiedul poate fi achizitionat simplu, doar picioare sau configurat intr-o serie de kituri.

Pentru informatii suplimentare despre disponibilitate, va rugam sa ne contactati la contact@manfrottoromania.ro.