Comparatie intre trepiedele seriei 290 Manfrotto

Pentru a veni in ajutorul fotografilor care doresc sa isi gaseasca trepiedul potrivit, am realizat o comparatie intre principalele modele ale seriei Manfrotto 290 din aluminiu.

In general, principalele diferente dintre aceste trepiede sunt date de numarul de sectiuni din care sunt alcatuite,  grosimea tuburilor picioarelor si a greutatii sustinute.

Astfel, in primul tabel veti gasi comparatia dintre cele doua modele ale seriei 290, si anume 293 – destinat unui echipament mai usor – si 294 – conceput pentru un echipament mai greu.

Atat trepiedele simple cat si kit-urile, le veti gasi sub codurile 293A3 si 294A3 (A3 semnifica 3 sectiuni),  respectiv 293A4 si 294A4 (A4 semnifica 4 sectiuni).

 

 

In tabelul urmator este realizata comparatia intre trepiedul 293 in 3 sectiuni si kit-urile care se formeaza pe baza acestuia: kit cap bila si kit cap 3 way.

 

In tabelul urmator este realizata comparatia intre trepiedul 293 in 4 sectiuni si kit-ul care se formeaza pe baza acestuia: kit cap bila.

 

In tabelul urmator este realizata comparatia intre trepiedul 294 in 3 sectiuni si kit-urile care se formeaza pe baza acestuia: Kit cap bila si kit cap 3 way.

 

In tabelul urmator este realizata comparatia intre trepiedul 294 in 4 sectiuni si kit-urile care se formeaza pe baza acestuia: kit cap bila si kit cap 3 way.

 

Ca o concluzie finala, pe scurt:

– 293 segmentele picioarelor de trepied sunt mai subtiri;

– 294 segmentele picioarelor de trepied sunt mai groase (similare cu seria Pro 190);

– A3 semnifica trepiede formate din 3 sectiuni, in concluzie trepiedele sunt mai mari cand sunt stranse;

– A4 semnifica trepiede formate din 4 sectiuni, in concluzie, trepiedele sunt mai compacte si comod de transportat, atunci cand sunt stranse;

Restul diferentelor sunt date de tipul de cap si de greutatea suportata de fiecare kit in parte.

Pentru mai multe informatii despre produse ne puteti contacta la adresa contact@manfrottoromania.ro