Iarna la Ciocanu-Sirnea – workshop foto cu Toma Bonciu

Situata la granita dintre judetele Arges si Brasov, zona Ciocanu-Sirnea beneficiaza de o locatie naturala de un pitoresc aparte. Toma Bonciu va invita sa participati la un workshop de fotografie de natura si editare foto, pe timp de iarna, sa surprindeti frumosul, ineditul, sa va exprimati sentimentele si trairile prin fotografie, sa socializati, sa discutati despre fotografie cu oameni pasionati … intr-un cuvant sa aveti un weekend minunat.

Teme tehnice ce vor fi abordate si tutoriale video

Se vor discuta despre setarile aparatului foto, importanta diafragmei in fotografia de natura, decizii privind timpul de expunere, modalitati de a evalua expunerea pentru un cadru, se va discuta despre importanta filtrelor graduale si a celor de polarizare, importanta subiectului in fotografia de natura si intregul sir de decizii ce deriva.

In ce priveste prelucrarea, in prima seara Toma va prezenta cateva imagini personale si modalitatile in care au fost prelucrate, prin vizualizarea surselor Photoshop. Discutiile tehnice de duminica se vor concentra pe vizualizarea fotografiilor tuturor participantilor si oferirea de sugestii privind compozitiile fotografiate.

Toate sursele fotografiilor ce vor fi prelucrate sambata seara, impreuna cu prezentarile tehnice vor fi scrise pe dvd-uri si oferite participantilor la plecare. Pe dvd-uri vor fi si sursele fotografiilor prezentate in prima seara. Aceastea vor avea si tutoriale video ce vor explica intregul proces de prelucrare, astfel ca participantii sa poata urmari in mod facil prelucrarile si dupa workshop.

Un bonus va consta in oferirea unor tutoriale video create de Toma Bonciu. Aceste tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

Manfrotto Romania va oferi participantilor trepiede foto pentru lucru pe perioada workshop-ului si testare, diferite modele,inclusiv modelul de carbon 190CXPRO si cele mai noi modele din seria 290 aluminiu si carbon.

Phtosetup va oferi participantilor carduri de reduceri la cumparaturile efectuate de pe www.photosetup.ro

Perioada de desfasurare 15-17 februarie 2013

Pretul este de 500 RON/persoana. Pentru cei care au participat la workshop-uri anterioare se ofera o reducere de 10%.

Pretul include cazarea, masa, participarea la tura foto si suportul de workshop constand in dvd-uri cu tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

In pretul workshop-ului nu este inclus transportul pana la punctul de desfasurare al evenimentului si anume zona Ciocanu-Sirnea.

Modalitatea de inscriere

Inainte de a efectua plata trimiteti un email la bonciutoma@yahoo.com pentru a verifica disponibilitatea locului. Dupa primirea confirmarii puteti plati iar confirmarea de plata o scanati/fotografiati si o trimiteti prin email. Sunteti considerat inscris in momentul in care ati efectuat plata integral sau ati achitat un avans de minim 300 RON.

 Informatii suplimentare si date de contact

Pentru orice intrebari il puteti contacta la email bonciutoma@yahoo.com sau la numarul de telefon 0741 77 10 42 (Vodafone) sau pe Facebook la http://www.facebook.com/tomabonciu.