Iarna pe ulita la Magura, Brasov

Iarna pe ulita la Magura, BrasovToma Bonciu va inviata la un nou workshop de fotografie si editare foto in perioada 25-27 Ianuarie 2013 in satul Magura, Brasov. Va veti afla intr-o locatie de vis, intr-un sat de munte de un pitoresc aparte. Veti urmari cadre deosebite, creionari pe zapada date de garduri, case acoperite de nea si cosuri fumegand in aerul rece al iernii, portrete de localnici, detalii naturale ale acestui loc minunat, veti privi soarele cum rasare dinspre Bucegi si veti incerca sa surprindeti frumusetea stelelor deasupra satului.

Manfrotto Romania prin intermediu Photosetup va oferi participantilor trepiede pentru testare si carduri de reduceri la cumparaturile efectuate de pe www.photosetup.ro

Perioada de desfasurare: 25 – 27 Ianuarie 2013

Pret Pretul este de 500 RON/persoana. Pentru cei care au participat la workshop-uri anterioare se ofera o reducere de 10%. Pretul include cazarea, masa si participarea la tura foto. Nu este inclus transportul.

Intalnirea Intalnirea va avea loc in satul Magura, vineri 25 ianuarie 2013.

Numar de participant Numarul minim de participanti este de 8 si cel maxim 12. In cazul in care nu se strang 8 participanti tura va fi reprogramata sau se vor returna banii.

Teme tehnice ce vor fi abordate si tutoriale video

Veti discuta despre setarile aparatului foto, importanta diafragmei in fotografia de natura, decizii privind timpul de expunere, modalitati de a evalua expunerea pentru un cadru, despre importanta filtrelor graduale si a celor de polarizare, importanta subiectului in fotografia de natura si intregul sir de decizii ce deriva.

In ce priveste prelucrarea, in prima seara se vor prezenta cateva imagini personale ale fotografului si modalitatile in care au fost prelucrate, prin vizualizarea surselor Photoshop. Discutiile tehnice de duminica se vor concentra pe vizualizarea fotografiilor tuturor participantilor si oferirea de sugestii privind compozitiile fotografiate.

Toate sursele fotografiilor ce vor fi prelucrate sambata seara, impreuna cu prezentarile tehnice vor fi scrise pe dvd-uri si oferite participantilor la plecare. Pe dvd-uri vor fi si sursele fotografiilor prezentate in prima seara. Aceastea vor avea si tutoriale video ce vor explica intregul proces de prelucrare, astfel ca participantii sa poata urmari in mod facil prelucrarile si dupa workshop.

Un bonus va consta in oferirea unor tutoriale video create de Toma Bonciu. Aceste tutoriale se refera la notiunile de baza privind utilizarea programelor de prelucrare. In acest fel orice participant, indiferent de nivelul pregatirii, va putea relua prelucrarile in mod facil, dupa workshop.

Modalitatea de inscriere

Inainte de a efectua plata va rog sa trimiteti un email la bonciutoma@yahoo.com pentru a verifica disponibilitatea locului. Dupa primirea confirmarii puteti plati iar confirmarea de plata o scanati/fotografiati si o trimiteti prin email. Sunteti considerat inscris in momentul in care ati efectuat plata integral sau ati achitat un avans de minim 300 RON.

Informatii suplimentare si date de contact

Pentru orice intrebari puteti il contact ape Toma Bonciu la email bonciutoma@yahoo.com sau la numarul de telefon 0741 77 10 42 (Vodafone) sau pe Facebook la http://www.facebook.com/tomabonciu.