SECRETELE APARATULUI DSLR si ADOBE LIGHTROOM cu Dan Dinu la Brasov

In acest inceput de iarna, fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife, va invita la Brasov pentru a invata despre fotografie. Daca sunteti la inceput de drum si aveti un aparat DSLR ce va da batai de cap, daca v-ati uitat prin cartea tehnica si limbajul de acolo este scris parca intr-o alta limba, atunci sunteti asteptati la Photolife pentru a invata rapid si simplu tot ceea ce poate face camera voastra. Intr-un workshop intensiv si interactiv de o zi, o sa vi se prezinte intregul aparat foto, obutoanele si principalele functii, o sa faceti mici experimente si multa practica, pana cand notiuni precum diafragma, obturator, expunere, ISO, histograma, RAW, white balance si multe altele nu o sa mai fie niste componente sau functii necunoscute pentru voi.

Editarea imaginilor este foarte importanta, mai ales daca v-ati hotarat sa lucrati in format RAW, pentru a putea scoate tot ceea ce este mai bun din camera voastra foto. Veti putea sa il urmariti pe Dan Dinu cum isi editeaza imaginile si sa ii vedeti intregul workflow, de la o simpla apasare pe buton si pana la obtinerea unei fotografii demne sa atarne intr-o expozitie. Toate acestea vor fi facute cu Adobe Lightroom, unul dintre cele mai complexe si intuitive programe de indexare si editare de imagini. La acest workshop o sa invatati sa va tineti munca in ordine, sa va faceti un back-up corect si bine pus la punct pentru a avea fotografiile in siguranta, o sa vedeti ce inseamna eficienta atunci cand cautati printre mii de imagini, o sa invatati cum se calibreaza un monitor si cat de important este acest lucru si bineinteles o sa vedeti cum se editeaza o imagini si care sunt cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii urmati.

Cele doua workshop-uri pe care vi le propunem va vor oferi in doar doua zile, informatii pe care probabil le-ati putea invata singuri in multe luni, iar acest lucru va este confirmat de cei care au fost alaturi de noi: “Am participat la doua workshop-uri realizate de Dan Dinu, le consider foarte interesante, practice si mai ales utile. Sunt de ceva timp in domeniu, sunt foarte multe de invatat, iar o zi de workshop poate economisi chiar ceva luni de cautari si incercari. Totul pare atat de simplu si usor cand exista un profesionist care iti destainuie din experienta sa.” ne spune Cristina Fiofil.

SECRETELE APARATULUI DSLR – 08 decembrie 2012 – http://photolife.ro/ro/detalii/109/SECRETELE-APARATULUI-DSLR-BV-Decembrie-2012

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 09 decembrie 2012 – http://photolife.ro/ro/detalii/108/EDITAREA-SI-INDEXAREA-FOTOGRAFIILOR-BV-Decembrie-2012
Cele doua workshop-uri pot fi urmate impreuna pentru a putea beneficia de un discount, alaturi de cel pe care il primiti daca ati mai urmat un alt workshop sau curs la Photolife.