Manfrotto lanseaza noua serie 055 aluminiu si carbon

poza6

Noua serie 055XPRO lansata de Manfrotto dispune de un sistem nou de pozitionare a coloanei centrale pe orizontala in cateva secunde, fara scoaterea ei,, precum si de o inovatie in sistemul de strangere al clapetelor, lucru care confera o stabilitate maxima trepiedului.

poza7

Design-ul usor cu un stil  S.F si calitatea noilor materiale, alaturi de functionalitate, il distanteaza mult fata de alte brand-uri concurente.

QUICK POWER LOCK:

poza5

Sistemul Quick Power Lock, al clapetelor, ofera o manevrabilitate rapida de desfacere si strangere si o rigiditate extraordinara a picioarelor,oferind astfel stabilitate fara vibratii.

Un trepied destinat profesionistilor, destinat aparatelor DSLR PRO cu obiective cu focala lunga.

VERSATILITATE:

poza4

Un trepied deosebit de versatil. Libertatea unghiurilor picioarelor precum si sistemul XPRO, permit pozitionarea coloanei centrale pe orizontala in cateva secunde, fara a o scoate. Acest lucru permite pozitionarea completa a trepiedului la doar 9 cm de la sol, fiind deosebit de util in fotografii “la firul ierbii”, macro precum si alte aplicatii in care este necesara o pozitie versatila.


CREATIVITATE MAXIMA:

Noul model vine cu cateva facilitati pentru atasarea altor accesorii utile in fotografie, direct pe trepied. In urma feed-backului primit de la fotografi, Manfrotto a inteles nevoia si mai mare de versatilitate, astfel, noua serie ofera posbilitatae fotografilor de a transforma trepiedul, intr-un mic “studio foto portabil” Sigur, poate parea mult spus, dar sa vedem ce posibilitati nebanuite de utilizare, ofera noul trepied, totul pornind de la un lacas ascuns, in care se pot atasa la nevoie, alte accesorii foto utile.

poza1

poza3

Trepiedele 055 XRPO sunt disponibile atat in aluminiu cat si in varianta carbon, simple si in kit cu cap bila si cap 3-Way.

p55

Vizioneaza film de prezentare pentru aceste produse:

Manfrotto 055 video from Manfrotto on Vimeo.