KLYP+ un sistem All-in-One dedicat iPhone5/5s

Noul Klyp+ lansat de Manfrotto este un sistem All-in-One dedicat iPhone5/5s, pentru filmari si fotografii incredibile, un gadget deosebit de util posesorilor de iPhone5/5s si pasionati de fotografie.

manfrotto-klyp-iphone

 

Klyp+ este mai mult decat o simpla carcasa de protectie. Prin constructia sa, are atat rol de protectie pentru iPhone si ofera in acelasi timp si posibilitatea de a monta foarte usor, un LED, obiective diferite si un minitrepied, pentru a realiza fotografii self-portait, fotografii cu timp lung sau filmari specatculoase.

manfrotto-lyp-iphone

 

 

Noile obiective Manfrotto dedicate iPhone 5/5s, au fost create special pentru a functiona alaturi de carcasa printr-o simpla rasucire. Setul format din 3 obiective interschimbabile, datorita calitatii optice, ofera fotografii de calitate.

Fiecare obiectiv construit din aluminiu si optica de inalta calitate.

Setul de trei obiective interschimbabile include:  un obiectiv pentru Portret, unul pentru Peisaj si unul Fisheye.

Obiectivul pentru Portret (tele 1.5x) este ideal pentru a obtine fotografii in care subiectul este foarte bine evidentiat.

portret

Obiectivul pentru Peisaj (Wide 0.68x) ofera utilizatorului posibilitatea de a captura imagini panoramice, de arhitectura, interior si peisaje in situatiile in care doriti sa va indepartati de subiect pentru a-l fotografia.

peisaj

Obiectivul Fisheye 0.28x este ideal pentru a crea fotografii cu un efect uluitor, datorita constructiei optice (wide).

fisheye

 

 

LED-ul dedicat acestui sistem este conceput special pentru a fi compact si suficient de puternic pentru a ilumina in conditii de iluminare scazuta. Se instaleaza foarte simplu si rapid prin simpla culisare pe sina carcasei.

Mai jos, observati diferenta data de partea fotografiata fara LED (personajul feminin) si partea iluminata cu LED (personajul masculin). Diferenta este vizibila, partea iluminata oferind o imagine de calitate.

cu si fara led
Calitatea luminii data de LED este foarte buna, prin utilizarea lui oferind culori vii, spectaculoase. LED-ul ofera o iluminare de 225 lumeni si un unghi de acoperire a spotului luminos, de 60 grade si un CRI Index al culorilo,rmai mare de 80%.

culori led

 

Tot acest sistem format din LED, minitrepied si cele 3 obiective, se ataseaza foarte rapid de carcasa, oferind 4 posibilitati de pozitionare pe verticala si pe orizontala.

setup rapid

 

Aplicatia gratuita KLAPP

Pentru a veni in sprijinnul pasionatilor de fotografie posesori de iPhone si detinatori ai acestui sistem All-in-One, Manfrotto a dezvoltat o aplicatie ce se poate descarca gratuit de pe Apple Store.

Aplicatia denumita KLAPP ofera cateva caracteristci utile cum ar fi: setarea focusului si a timpului de expunere manual, aplicarea unor tipuri de filtre, rame si watermark, de asemenea ofera posibilitatea realizarii unui stop motion si time lapse video.

klapp

 

Mai jos, puteti viziona un film de prezenatare pentru acest sistem:

Manfrotto Klyp+ from Manfrotto on Vimeo.

 

Sistemul este deja disponibil in Romania, in kit sau pe componente separat, la magazinele partenere Manfrotto.

 

Vezi mai jos lista magazinelor:

photosetup-magazin-foto-specializat