Noul Manfrotto 190XPRO obtine premiul TIPA 2014

manfrotto-lanseaza-noul-trepied-190Un nou premiu se aduna in portofoliul Manfrotto.

 

Modelul 190XPRO, lansat de Manfrotto la finalul anului 2013, a fost recompensat cu premiul TIPA 2014 pentru cel mai bun trepied.

 

Ca si modelul 190XPRO precedent, premiat la randul sau TIPA in anul 2007, noul Manfrotto 190XPRO se remarca prin cateva calitati deosebite, care fac din acest model cel mai apreciat si cel mai utilizat trepied foto din lume.

Aceste calitati sunt pe scurt:
– flexibilitatea mare prin pozitionarea coloanei centrale pe orizontala fara a o scoate, alaturi de unghiuri libere ale picioarelor asa incat poate ajunge la nivelul solului;

– un raport excelent greutate proprie (2kg) vs greutate sustinuta (7kg);

– stabilitate maxima cu vibratii reduse in capacitatea de incarcare recomandata;

– sistemul Quick Power Lock pentru rapiditatea punerii in functiune;

– conexiunea Easy link, prin care se pot prinde de trepied o serie de accesorii utile fotografilor (un Led, un brat flexibil, blitz sau altele).

 manfrotto-190xpro3-trepied-foto

Membrii Technical Image Press Association (TIPA) au votat recent pentru cele mai bune modele de aparate si accesorii din industria foto lansate in ultimele 12 luni.

 

Premiile TIPA reprezinta o recunoastere prestigioasa pentru inovatie si performanta, reprezinta totodata, cea mai inalta distinctie care poate fi acordata echipamentelor si accesoriilor din industria foto/imagine.

Mai multe informatii despre premiile TIPA, pe site-ul oficial www.tipa.com