Manfrotto lanseaza doua noi modele de monopiede video fluide

Manfrotto lanseaza doua noi modele de monopiede video fluide

manfrotto-fluid

 

Pentru ca tot mai multi fotografi filmeaza din ce in ce mai mult cu DSLR-ul, Manfrotto a lansat doua noi accesorii deosebit de utile si versatile, utilizate atat de fotografi cat si de videografi.

 

Cele doua sunt:

 

– MVA50 baza fluida pentru cei care deja detin un monopied foto.

Este o baza fluida pentru utilizatorii care doresc sa transforme rapid un monopied foto, intr-unul video,

Baza poate fi usor atasata pe ultima sectiune a monopiedului foto si este potrivit pentru toate monopiedele ce au diametrul ultimului segment de Ø20mm (de exemplu Manfrotto 679B, 680B, 558B).

Vezi pret produs, aici

– Monopiedul MVM250A:
2n1: Transformi usor si rapid dintr-un monopied video fluid, intr-unul foto.
Poate fi utilizat cu baza atasata, ca si monopied Video fluid pentru utilizatorii care filmeaza dar indepartand baza, se poate transforma intr-un monopied foto de mare incredere.
Un monopied 2n1, alcatuit din baza fluida si monopied foto, putend fi utilizat dupa nevoie fie foto fie video pentru miscari line, fluide.

Pret produs, aici.

 

 

 

Monopiedele fluide realizate de Manfrotto dispun de un sistem patentat care utilizeaza un cartus fluid încorporat in baza, oferind monopiedului actiune panning incredibil de lina atunci cand fotografiati sau filmati.

Caracteristicile si beneficiile Monopiedelor video fluide sunt:

• Baza fluida cu picioare retractabile, un sistem brevetat de Manfrotto, care permite rotirea panoramica fara trepidatii, miscari care nu pot fi realizate cu monopiedele obsnuite.
Picioarele asigura stabilitatea necesara pentru miscari de panoramare fluide si permit o pozitie corecta chiar pe teren inclinat sau cu denivelari
• Un monopied este mai usor de purtat si mai ales de utilizat in situatii in care spatiul este limitat, iar utilizarea unui trepied ar fi imposibila.
• Inalțimea de operare permite utilizatorului sa fie mai flexibil atunci cand fotografiaza sau filmeaza, mentinand intotdeauna o panoramare buna intr-o amprenta foarte limitata la sol.

Noile modele au fost introduse pentru a oferi utilizatorilor mai mare flexibilitate.

 

Ambele modele sunt deja pe stoc si se gasesc aici.