Geanta foto Manfrotto Manhattan Changer 20

Geanta foto Manfrotto Manhattan Changer 20

 

In plin sezon de vacante si calatorii, astazi ne porpunem sa va prezentam o geanta foto multifunctionala de la Manfrotto: Manhattan Changer 20

 

O geanta foto & lifestyle foarte versatila si moderna ce alaturi de accoriile de uz zilnic, are un spatiu detasabil dedicat unui DSLR + obiectiv atasat+ 2 obiective aditionale, laptop/tableta, trepied si multe accesorii marunte.

Colectia Manhattan este unisex, fiind creata neutru pentru a fi potrivita sexului feminin sau masculin, mulandu-se parca pe invidualitatea utilizatorului.

 

 

 Versatilitate maxima:

Fiind un sistem versatil, poate fi folosita ca: geanta de mana, geanta de umar sau chiar rucsac foto.

 

Interior detasabil si modular: 

Interiorul este detasabil si modular si se poate purta separat de geanta, datorita curelei detasabile ce poate fi mutata de la geanta la insert.

In plus, este dotat cu noul sistem de protectie Flexy Camera Shell.

 

Suport trepied:

Contine un compartiment ascuns, special pentru trepied.  Acesta este vizibil doar cand se scoate din spatiul sau dedicat si poate prinde un trepied sau de ce nu, o umbrela.

 

Sub geanta, pentru a oferi protectie maxima, exista o bucata intarita la exterior cu piele ecologica.

 

Material Water reppelent + Husa:

Materialul exterior este creat sa nu retina apa, iar pentru o protectie maxima, geanta are si husa de ploaie, inclusa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Greutate: 1240g

Dimensiuni exterior: 44x35x14cm

Dimensiuni interior: 41x32x12cm

 

Despre colectia Manhattan:

Poate singura colectie din domeniul foto, premiata cu toate cele 3 premii importante ale industriei dedicate imaginii,  tehnologiei si design-ului.

 

 

Colectia Manhattan se remarca prin versatilitate, calitatea materialelor, atentia maxima la detalii ce pun in evidenta un utilizator stilat, modern, adecvat unui mediu modern in permanenta schimbare si progres.

Colectia imbina perfect viata activa de zi cu zi, cu fotografia – activitatea pe care care utilizatorii o fac cu pasiune si nu numai.

Cu aceeasi pasiune pentru perfectiune a creat si Manfrotto aceasta colectie ce semnifica grija si respectul fata de utilizator, oferind satisfactia maxima a calitatii, celui care alege un astfel de model.

Garantia este 5 ani (2 + 3 extensie*).

*Extensia se acorda la achizitia produsului de la un partener autorizat Manfrotto si inscrierea produsului pe site-ul producatorului.