Vitec Imaging obtine 7 premii in 2021

manfrotto

Vitec Imaging obtine 7 premii in 2021

Vitec Imaging transmite obtinerea a 7 premii prestigioase in 2021 pentru cateva dintre cele mai cunoscute branduri Manfrotto, Gitzo si Joby.

 

  • 2 TIPA Awards: Cel mai inovativ produs de la Manfrotto, stabilizatorul MVG alături de Gimboom, împreună cu cel mai nou cap serie 4 de la Gitzo, au primit prestigiosul premiu TIPA
  • 2 IF Awards: Manfrottos Gimboom alături de kitul video 504X cu trepiedul video Fast single leg au fost recompensate cu premiile IF. 
  • 3 Red Dot Awards: Manfrottos Gimboom și trepiedul Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced Tripod alături de JOBY Telepod Sport au primit premiul Red Dot pentru design.

Vitec Imaging Solutions, lider mondial în fotografie, videografie, echipamente de imagistică și accesorii, este mândru să-și prezinte cele mai recente realizări în domeniu cu 7 distincții de prestigiu de la trei dintre cele mai importante instituții de premii de design din lume.

Cu 2 premii TIPA, 2 premii IF și 3 premii Red Dot, gama de produse Vitec Imaging Solutions 2021 primește un atribut de excelență în design, marcând forța continuă a companiei de a conduce industria imagistică mondială în inovație și calitate.

Gimboom de la Manfrotto a fost cel mai mare câștigător care a obținut premii de top de la toate cele trei instituții de atribuire, fiind accesoriul dedicat din lume, care ofera aplicabilitate maxima in utilizarea cu stabilizatoarele Manfrotto.

În combinație cu gama de stabilizatoare MVG220 si MVG460 de ultimă generație Manfrotto, cele două au fost considerate cele mai bune serii de gimbal de către TIPA.

TIPA a adus, de asemenea, laude superioare capului de trepied Ball Head Series 4 de la Gitzo, conceput pentru fotografii profesioniști care au nevoie de performanță maximă pentru lentilele grele.

În afară de Gimboom, IF a oferit și cea mai înaltă distincție pentru capul video 504X Fluid Video Head in  kit cu trepiedul FAST Single Leg cu funcții de configurare instantanee pentru creatorii de conținut în toate condițiile.

Și Red Dot a premiat trepiedul de călătorie Befree 3Way Fluid Manfrotto, pentru designul și caracteristicile sale ultra compacte.

În timp ce JOBY a primit un alt premiu Red Dot pentru modelul TelePod Sport: oferta în continuă creștere a produselor direcționate de GenZ a companiei continuă să fie de neegalat pentru creatorii de conținut digital și pentru smartfonografii.

În total, inovația și calitatea produselor au dat rezultate atât de ridicate.Cele 7 premii internaționale vin ca o reafirmare a viziunii Vitec Imaging Solutions și a continuat să promoveze inovația.

Într-o eră recent digitalizată, în care industria imagistică continuă să crească exponențial, compania este poziționată să investească continuu în inovație și excelență pentru anii următori, împuternicind în același timp comunitatea lor largă de fotografi, videografi și creatori de conținut din întreaga lume.

Produsele premiate

 

Manfrotto Gimboom (TIPA, IF, RED DOT)

Gimboom-ul Manfrotto a fost conceput pentru videografii care doresc funcționalități sporite de la stabilizatoarele lor.

gimboom manfrotto

Măsurând doar 51cm când este închis, construcția din fibră de carbon a Gimboom se extinde la 1,15m, oferind efectiv stabilizatoarelor portabile o rază de lucru de 2,3m.

Gimboom Manfrotto este soluția ideală pentru a surprinde fotografii la sol sau cadre de la înălțime fără a fi nevoie de echipamente suplimentare, cum ar fi drone sau macarale.

Gimboom a fost proiectat cu tehnologia de blocare FAST Twisting a lui Manfrotto, care se instalează instantaneu pentru a susține echipament de până la 6,5 ​​kg.

Cântărind doar 800g, a fost creat pentru uz universal datorită opțiunilor sale de fixare cu șuruburi de 3/8 “și 1/4”, ceea ce îl face partenerul esențial pentru utilizatorii de stabilizatoare din întreaga lume.

 

Manfrotto Gimbal (TIPA)

Seria de gimbaluri cu stabilizare in 3-Axe  Manfrotto semnalează o nouă eră de înregistrări video fluide pentru videografii din întreaga lume.

Complet, cu comenzi LCD cu ecran tactil care pot ajusta fără efort parametrii de filmare, capacități independente de blocare a axelor și butoane rapide care intră în modurile de filmare preferate, seria Manfrotto Gimbal oferă posibilitatea de a fi controlată de la distanță fie prin telecomandă, fie prin aplicația dedicată Manfrotto Gimbal.

Gimbalul cu 3 axe este disponibil în două modele diferite. Cu o greutate de doar 1,1 kg, Gimbal 220 are o capacitate de încărcare utilă de 2,2 kg, în timp ce Gimbal 460 poate oferi filmare lina și fluida pentru echipamente de până la 4,6 kg, în timp ce cântărește doar 1,656 kg.

Pentru shooterii profesioniști care doresc să profite la maximum de echipamentele lor, seria Gimbal Manfrotto oferă, de asemenea, accesorii premium cum ar fi follow focus, extensie din fibră de carbon, telecomandă și Gimboom, premiat de Manfrotto, care dezlănțuie potențialul maxim al stabilizatparelor video, permițând shooterilor să ajungă cu ușurință la cadre care altfel ar necesita echipamente voluminoase.

 

Kit trepied avansat 3Way fluid Live Befree pentru Manfrotto (RED DOT)

Trepiedul avansat 3-Way fluid Live Manfrotto este soluția all-in-one, concepută pentru a se potrivi nevoilor fotografilor și videografilor amatori și profesioniști care doresc o portabilitate maximă și performanțe la nivel înalt de la un trepied ușor.

befree 3way

Dispunând de sistemul performant Befree Fluid Drag System, cu cel mai bun nivel de control, ambele activate cu mișcări panoramice și de înclinare, capul este extrem de ușor să regleze compoziția pentru a încadra și filma cât mai exact posibil.

Cu o capacitate de încărcare utilă de 6 kg de la un corp ultracompact care cântărește doar 2 kg, construcția robustă din aluminiu a kitului trepied Befree 3Way și configurarea complet reglabilă a capului fluid sunt garantate ca fiind preferate din industrie pentru creatorii de conținut de călătorie pentru anii următori.

Gitzo’s Ball Head Series 4 (TIPA)

Nu este de mirare că noul cap foto serie 4 bila a primit premiul TIPA 2021 pentru cel mai bun cap de trepied.

Pentru fotografii profesioniști care au nevoie de performanță maximă pentru configurațiile lor grele în toate condițiile meteorologice, Gitzo Ball Head Series 4 este soluția finală.

Având un sistem brevetat de blocare zero-drift care garantează o capacitate de încărcare utilă de până la 30 kg și cu un cartuș de fluid termo-stabil dedicat axului panoramic, acest cap de trepied pentru sarcini grele asigură o panoramare  și o precizie superioară indiferent de mediu.

Disponibil în ambele mecanisme de blocare a pârghiei sau a șuruburilor, Ball Head Series 4 este capul ideal al trepiedului pentru trepiedele sistematice seria 3, 4 și 5.

 

Cap video Manfrotto 504X fluid cu kit trepied Fast Single Leg (IF)

Construit pe baza tradiției standardului impus din industrie, capul video 504X Fluid Manfrotto dispune de tehnologia fluidă pentru o panoramare lina si fluiditate fără egal pe Tilt.

Cu o construcție robustă din aluminiu capabilă să manipuleze sisteme de până la 12 kg, acest cap de trepied are de asemenea, un sistem de contrabalansare în 4 trepte, care oferă suport suplimentar de contrapondere pentru sarcini de până la 6,5 ​​kg.

În combinație cu tehnologia de blocare FAST Twisting Manfrotto care controlează fiecare picior dintr-o singură blocare, capul video 504X Fluid cu kitul trepied FAST Single Leg reprezintă soluția supremă pentru rezultate profesionale și configurare rapidă în teren.

 

JOBY TelePod Sport (RED DOT)

TelePod SPORT este un braț extensibil rezistent la apa, de înaltă calitate, conceput pentru cele mai noi camere 360 ​​și de acțiune. Acest Telepod puternic cu extensie lungă funcționează în 4 moduri: Handgrip, Extended Grip, trepied de masă și trepied ridicat.

 

Poate fi folosit și ca bază de trepied împreună sau separat. Perfect pentru fotografii de grup, cadre overhead și scene de acțiune în aer liber, TelePod SPORT este extrem de compact atunci când este pliat, dar se extinde complet până la 120 cm, făcându-l accesoriul ideal pentru a crea fotografii uimitoare de tip dronă.

 

—————————————
Soluții de imagistică Vitec
Vitec Imaging Solutions este o divizie a Vitec Group, un furnizor global de produse și servicii pentru piața de radiodifuziune și imagistică. Vitec Imaging Solutions proiectează, produce și distribuie produse de înaltă performanță, marca premium, care permit captarea și partajarea de imagini excepționale. Cu un portofoliu care include nouă mărci premium – Manfrotto, JOBY, Lowepro, Gitzo, Syrp, Rycote, Lastolite, Avenger, Colorama – Vitec Imaging Solutions este cel mai mare furnizor mondial de accesorii pentru piața de imagistică.