Islanda o adevarata experienta la Timisoara!

Dan Dinu este deja un nume cu rezonanta in lumea fotografilor. Fotografiile sale, expeditiile la care a luat parte precum si proiectele fotografice in care este implicat,  vorbesc despre cel ce sta in spatele minunatelor fotografii realizate de catre acesta. Daca mai amintim si despre workshop-urile memorabile pe care le sustine, cu siguranta, cei care au experimentat macar o singura sesiune de workshop fotografic alaturi de Dan Dinu, stiu la ce ne referim.

Dupa cum stiti, videoproiectia ”Islanda” realizata de Dan a ajuns si la Timsoara, in seara zilei de 8 noiembrie. Evenimentul a fost un adevarat succes si dorim sa multumim pe aceasta cale atat partenerului Manfrotto din Timisoara – SinPRO foto-video, care a avut amabilitatea de a gazdui acest eveniment in magazinul sau, fiind de altfel, cel mai mare magazin de profil din vestul tarii,  cat si celor peste 120 de fotografi entuziasti care au ales sa fie prezenti la eveniment.  “Ne bucuram ca au fost prezenti foarte multi pasionati de fotografia de natura veniti nu numai din Timisoara ci si din Arad, Resita si Lugoj. Ca la fiecare eveniment organizat la noi in showroom am oferit celor prezenti un voucher de discount pentru orice produs Manfrotto.  In viitorul apropiat vom organiza si alte evenimente interesante alaturi de Dan Dinu”, ne-a declarat George Sinescu – manager SinPRO.

Dan Dinu: “Primirea pe care am avut-o in Timisoara a fost una incredibila. Este pentru prima data cand vizitez acest oras si am ramas placut surprins. Deschiderea oamenilor pentru fotografie si evenimente de acest gen a fost remarcabila, atat in seara proiectiei cu Islanda desfasurata la SinPRO, dar si la deschiderea expozitiei Romania Salbatica de pe strada Alba Iulia. Cu siguranta  voi reveni in Timisoara cat de curand.”

In speranta ca toata lumea a avut o experienta interesanta, va invitam sa vizionati cu cateva dintre fotografiile realizate in timpul evenimentului.