Manfrotto Romania vine cu o noua surpriza adresata fotografilor

TVA-ul cadou la trepiedele Manfrotto 190 si 055

Manfrotto vine in sprijinul fotografilor cu o noua promotie, prin care ofera cadou valoarea  TVA-ului la trepiedele din  seriile 190 si 055, aluminiu si carbon, in orice combinatie de kit sau simple.

 

Din seria 190, modelele 190XPROB (versiunea aluminiu) si 190CXPRO3 (versiunea din carbon), sunt printre cele mai apreciate trepiede Manfrotto din toate timpurile, fiind echilibrul perfect dintre greutatea proprie, calitate desavarsita si stabilitate maxima in orice pozitie.

Cu coloana centrala pozitionabila pe orizontala in cateva secunde datorita sistemului XPRO, seriile 190 si 055, aluminiu si carbon sunt cel mai apreciate trepiede din gama Manfrotto, din lume, fiind utilizate de catre fotografii care isi doresc multa libertate de miscare si stabilitate maxima.

Sistemul XPRO a castigat premiul TIPA in anul 2007 si beneficiaza de patent world wide, neputand fi copiat de catre alti producatori. Prin pozitionarea coloanei centrale pe orizontala in 3 secunde si a unghiului larg de deschidere a picioarelor, se obtine un punct de fotografiere foarte aproape de sol, ideal pentru macrofotografie.

Promotia se desfasoara in perioada 25 aprilie – 31 mai,  in magazinele partenere, in limita stocului disponibil in fiecare dintre acestea.

Magazine partenere:

www.photosetup.ro
www.f64.ro
www.fotohobbyshop.ro
www.lumenstudio.ro
www.foto-video.ro