Kituri de trepied formate cu capul foto Manfrotto 3-way cu manere pliabile

Lansat recent, nou cap foto 3-way cu manere pliabile de la Manfrotto, MH293D3-Q2, reprezinta o inovatie in domeniul echipamentelor foto datorita modului in care se pliaza manerele, lucru care il transforma intr-un cap deosebit de compact si comod la depozitare si transport.

Compatibil in mod special cu seria de trepiede foto 290, noul cap compact MH293D3-Q2 ofera stabilitate si acuratete maxima in ceea ce priveste controlul, prin cele 3 axe, fiind recomandat oricarui tip de DSLR cu obiective de pana la 4-5 kg. Aparatul foto poate fi pozitionat cu foarte mare precizie, cu ajutorul celor 3 bule de nivel, dispuse cate una pentru fiecare axa, facand incadrarea mult mai usoara si rapida.

Nou cap foto lansat de Manfrotto reuseste sa imbine calitatea unui produs destinat fotografilor profesionisti, cu usurinta in utilizare dorita de fotografii pasionati.

Acest cap se regaste in cateva kit-uri complete, formate cu trepiede de aluminiu sau carbon, din seria 290.

 

Kitul MK293A3-D3Q2 – trepied aluminiu in 3 sectiuni

Primul kit propus este format din trepiedul MT293A3, model in 3 sectiuni si cel mai mic dintre cele apartinand familiei 290, cu picioarele si corpul central din aluminiu, care ii ofera rigiditate, durabilitate si performanta. Tuburile au 3 fete, pentru o rezistenta mai mare, cu mecanismele de imbinare si blocare a sectiunilor reglabile in intensitate, pentru un control mai bun si o perioada mai indelungata de intrebuintare. Cele doua unghiuri de deschidere a picioarelor si coloana centrala rapida, maresc flexibilitatea trepiedului si cresc inaltimile maxime si minime la care acesta poate fi folosit. Un guler de cauciuc ”anti-shock” pozitionat in varful coloanei centrale protejeaza camera in cazul in care coloana extinsa este uitata neblocata.

 

 

Kitul MK293A4-D3Q2 – trepied aluminiu in 4 sectiuni

Al doilea kit propus de Manfrotto este cel format impreuna cu trepiedul in 4 sectiuni, MT293A4, ales pentru a reduce dimensiunile totale ale kitului, cand acesta este strans, fiind recomandat fotografilor pasionati de calatorii. Are aceleasi caracteristici ca si modelul prezentat anterior, diferentiindu-se prin dimensiunile trepiedului, atat strans cat si deschis. (O comparatie detaliata intre trepiedele gamei 290 poate fi gasita aici)

 

 

 

 

Kitul MK293C4-D3Q2 – trepied carbon in 4 sectiuni

Cea de-a treia combinatie este formata cu trepiedul de carbon 290, fiind conceputa pentru a fi cat mai usoara, fara a compromite din stabilitatea kitului. Trepiedul are tuburile picioarelor realizate din carbon “next-generation”, in care unghiul de asezare al fibrelor este optimizat pentru a obtine cea mai buna rigiditate, greutate redusa si stabilitate. Trepiedul este in 4 sectiuni, ceea ce reduce dimensiunile de transport, fiind recomandat pentru fotografii care calatoresc foarte mult.

 

Cele trei combinatii ofera fotografilor posibilitatea alegerii kitului potrivit in functie de stilul propriu de fotografie si nevoile pe care acesta le impune.

Mai multe detalii despre produse si disponibilitatea acestora le puteti solicita la contact@manfrottoromania.ro