7 produse Manfrotto castiga premiul RedDot 2014

premiul-red-dot-manfrottoAsa cum si-a obisnuit utilizatorii, Manfrotto este o companie care de peste 45 de ani inoveaza, cerceteaza si dezvolta cele mai interesante, utile si unice accesorii foto utilizate de catre fotografii de succes din intreaga lume, atingand cote maxime de popularitate la nivel mondial.

 

Anul 2014 a fost de asemenea un an plin de inovatii, an care a adus in palmaresul companiei, sapte premii Red Dot, obtinute pentru 7 produse exceptionale.

 

Care sunt produsele premiate Red Dot 2014?

Trepiedul 190XPRO modelul nou

manfrotto-190XPRO

Noul trepied se remarca in primul rand prin design, motiv pentru care a fost recompensat cu premiul RedDot, dar in mod special prin caracteristicile sale si facilitatile oferite fotografilor.  Vezi detalii despre noul 190XPRO, in articolul de prezentare, aici,.

 

Trepiedul BEFREE

manfrotto-trepied-befree-reddotTrepiedul se remarca prin portabilitatea maxima oferita fortografilor care calatoresc mult. Este foarte compact, usor de utilizat, cu cap bila si placuta rapida, incluse, usor in greutate si sutine suficient pentru a fi in siguranta cu un DSLR mid-level + zoom atasat pana la 4kg. In plus, pentru a fi si mai transportabil, trepiedul are si husa inclusa. Vezi detalii despre BeFree, in articolul de prezentare, aici.

Minitrepiedul PIXI alb

manfrotto-pixi-alb-reddot

Minitrepiedul se remarca prin utiilitatea extraordinara la expuneri lungi pentru orice tip de camera foto de la compact, mirorrless si DSKR cu obiectove de pana 1 kg, atunci cand fotograful nu are la indemana un trepied. Este foarte usor de strecurat in orice geanta sau rucsac foto. Capul ofera miscari de tilt vertical reglabile.

Capul foto 3-Way XPRO

manfrotto-cap-foto-3way-xpro

Noul cap se remarca atat prin design-ul futuristic dar ceea ce-l face cu totul special este functionalitatea combinata cu design-ul si caracteristicile oferite. Un tot unitar care reprezinta un cap foto de exceptie, ce ofera control fin al miscarii, pe cele 3 axe gradate si dotate cu 3 bule de nivel, pentru echipamente fot de pana la 8kg. De asemenea, capul ofera portabilitate maxima prin reatractia manerelor atunci cand nu este utilizat, devenind unul dintre cele mai compacte capete foto profesionale. Detalii despre acest cap, gasiti aici.

Capul video 500 Fluid

manfrotto-cap-video-fluid-500

Capul video fluid este noul cap video de tip Bridging Technology, creat sa raspunda cerintelor filmarii cu DSLR-urile performante. Miscarile fluide asigura realizarea unor imagini line de calitate. Mai multe detalii despre acest cap, gasiti aici.

KLYP + kit carcasa si obiective dedicate iPhone 5

manfrotto-klyp-kit-obiective-iphoneh

Un kit format din carcasa de protectie si un set de 3 obiective (fisheye, zoom si wide), dedicate iPhone5. Detalii despre Klyp, gasiti aici.

Rucsacul foto Advanced Travel 

manfrotto-rucsac-foto-travel