Manfrotto, vedeta design Red Dot Design Award 2011

Manfrotto, liderul in conceperea, producerea si distribuirea de echipamente si accesorii pentru industria foto si video, a castigat 7 premii la prestigioasa competitie internationala de design Red Dot Design Award 2011. Produsele castigatoare sunt parte a noii colectii Imagine More de la Manfrotto, juriul alegand cele 7 produse Manfrotto din cele aproape 4.500 de produse intrate in competitie din 60 de tari.

Manfrotto MH055M8-Q5 – solutia ideala pentru camerele foto cu functie video HD DSLR.

Manfrotto MP3-D01 – mini trepied ideal pentru aparate foto compacte, el ramand mereu atasat pe aparat.

Capetele bila Manfrotto 050 – realizate din magneziu, pentru camere foto de pana la 10 / 15 kg, pentru trepiedele din seria 190 / 057.

Manfrotto Poket-12 LED light – Sistem de iluminare pe led conceput pentru noile camere SRL cu functie video. (in curand si in magazinele din Romania)

Manfrotto MKC3-H02 Silver – trepied foto compact este ideal pentru fotografia de familie, fiind potrivit pentru aparate foto bridge, DSLR entry level sau camere video compact.

Manfrotto 504HD – rezultatul unei evolutii tehnice foarte importante – sinteza perfecta intre „arhitectura de tip pod” si ultimele inovatii ingineresti de la Manfrotto: Bridging Technology – un patent exclusiv Manfrotto.

Manfrotto Lino Pro V – Rucsacul Manfrotto Lino Pro V este solutia suprema pentru cararea echipamentului foto, laptopului, trepiedului si accesoriilor foto.

Motivatia juriului international al competitiei Red Dot Design Award pentru alegerea acestor produse a fost utilizarea materialelor si a conceptelor inovative in realizarea acestora. Premii vin ca o confirmare a tendintei companiei Manfrotto de a implica creatorii italieni in designul produselor realizate.

Red Dot Design Award este, in acelasi timp, o recunoastere a calitatilor echipei care realizeaza produse de ultima generatie, inovative si patentate – ceea ce garanteaza ca sistemul de functionare nu va putea fi copiat de alti producatori.

Ceremonia de decernare va avea loc in 4 iulie 2011 la Essen Opera House din Germania, care este si sediul Muzeului Red Dot. Cei care ajung acolo vor putea vedea produsele castigatoare cu o prezentare in detaliu a acestora si a motivelor pentru care au fost alese.