In martie Manfrotto ofera cadou TVA-ul pentru Seria 290

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a veni in sprijinul fotografilor care doresc un trepied cu perfomante maxime la un pret accesibil,  Manfrotto face cadou valoarea TVA-ului, la toate kiturile de trepiede si monopiede din seria 290.

Seria 290 Manfrotto : Performanta esentiala!

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate serii de trepiede foto, Manfrotto 290, a fost creata preluand cele mai bune caracteristici de la seria profesionala 190.

Chiar de la inceput, noile modele 290 s-au dorit a fi instrumentul perfect pentru cei care au transformat pasiunea pentru fotografie intr-un nivel avansat, ajutandu-i sa obtina acele imagini pe care si le-au dorit mereu. Tocmai de aceea, au fost preluate unele caracteristici de la trepiedele profesionale si adaptate astfel incat, acest accesoriu foto sa fie usor de folosit de catre cei care au nevoie de un trepied simplu de utilizat, stabil si de incredere.

Picioarele seriei 290 sunt usor de manevrat si ofera doua unghiuri de pozitionare, ele desfacandu-se rapid datorita clapetei rapide de eliberare/strangere. Forta de strangere a clapetei este ajustabila si se face cu ajutorul unui imbus.
Pentru a oferi un confort maxim fotografilor, doua dintre picioarele trepiedului sunt imbracate cu mansoane pentru a proteja mainile utilizatorului.
Coloana centrala este detasabila permitand fotografului sa pozitioneze capul trepiedului in jos, pozitie utila pentru fotografii macro.
Picioarele sunt disponibile in 3 sau 4 sectiuni, modelul cu 4 sectiuni fiind recomandat cu precadere  pentru fotografia de natura sau in locatii, datorita dimensiunilor compacte in pozitie strans.
Datorita calitatii materialelor folosite, a constructiei durabile, a robustetii specifica Manfrotto si a capului detasabil interschimbabil, seria 290 se defineste ca o achizitie accesibila si totodata o investitie de durata pentru orice categorie de fotograf.

Kit-urile care alcatuiesc aceasta serie au fost concepute pentru a acoperi cele mai variate cerinte, avand in dotare diferite tipuri de capete atat bila cat si capul cel mai utilizat de catre majoritatea fotografilor, respectiv 804RC2.

In plus, doua noi kit-uri in 4 sectiuni au fost lansate de curand, destinate fotografilor care se deplaseaza mult si au nevoie de un trepied stabil, compact si comod la transport in locatii: 294A4 cu cap 496RC2 si 294A4 cu cap 804RC2.

Aceste doua modele sunt formate din 4 sectiuni si vin in kit complet cu doua dintre cele mai apreciate si utilizate capete:  496RC2 (bila) si 804RC2 (3-way). Datorita picioarelor in 4 sectiuni, aceste trepiede sunt foarte compacte atunci cand sunt stranse (56-59cm) si suficient de inalte cand sunt la lucru (aproximativ 180cm -190cm cu cap si aparat atasat).

 

Aici puteti urmari cateva teste facute cu diferite kit-uri din seria 290:Manfrotto Imagine More – Hobbyist from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

Manfrotto 290 Series – Tutorial Video from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

 

 

Promotia se desfasoara  in magazinele partenere Manfrotto mentionate mai jos:

Photosetup:  www.photosetup.ro

F64: www.f64.ro

FotoHobby: www.fotohobbyshop.ro

LumenStudio: www.lumenstudio.ro